Już w Toruniu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 14, 2003 11:03

Mini, Hillsa, wszelkiego rodzaju można kupić przy lecznicy :) na Kościuszki.
O tym sklepie, co pisze Kiara nie wiedziałam, muszę tam zaglądnąć :)
Ja codziennie pracuję do 16.00, potem jestem free ;)
Jak Wam pasuje, to w tygodniu po 17.00 np. możemy się spotkać :lol:

Keskese

Od: Pon lut 04, 2002 15:34

Post » Nie wrz 14, 2003 11:52

Piękne dzięki!!!Udam się zatem w poniedziałek do tej lecznicy, żeby mi koty z głodu nie pomarły.
Jeśli chodzi o spotkanie-nadal aktualne, mozemy sie umówić telefonicznie, lub przez gg. :D

mini2

Od: Sob lut 01, 2003 9:35

Post » Nie wrz 14, 2003 15:30

Aggatt pisze:musze przyznac, ze ten sklepik jest dobrze zaopatrzony, ale ceny ma bardzo wysokie. ja moge polecic Zoo Market przy hotelu City - tez jest bardzo dobrze zaopatrzony, a chociaz nie najtanszy to na pewno nie tak drogi jak ten w Galerii

ZooMarket przy hotelu City jest przez nas skreślony - po cichu handlują zwierzętami, w tym podobno również z nielegalnego importu. Poza tym obsługa jest nieprzyjemna w obejściu.

Sklepik na Długiej cały czas jest naszym prywatnym numerem 1 :) :) :)
Our survey of households in seven U. S. regions demonstrated that few citizens have bothered to equip themselves with fireproof suits and extinguishers to deal with volcanic upheaval, solar flares, or the Lord's purifying flame.

TŻ Oberhexe

Od: Nie kwi 13, 2003 0:05

Post » Nie wrz 14, 2003 16:38

ZooMarket przy hotelu City jest przez nas skreślony - po cichu handlują zwierzętami, w tym podobno również z nielegalnego importu.

naprawde????? nie wiedzialam. pierwsze slysze. a skad wiecie??

Poza tym obsługa jest nieprzyjemna w obejściu.

z tym akurat nie moge sie zgodzic, bo za kazdym razem jestem bardzo mile obsluzona, zawsze mozna porozmawiac, dostaje probki karm, czasami jakies gratisy... hmmm

sklepik na Dlugiej,. to ten Lassie, czy cos takiego?

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Nie wrz 14, 2003 17:19

mini2 pisze:Piękne dzięki!!!Udam się zatem w poniedziałek do tej lecznicy, żeby mi koty z głodu nie pomarły.
Jeśli chodzi o spotkanie-nadal aktualne, mozemy sie umówić telefonicznie, lub przez gg. :D

Moj nr GG jest w moim profilu. Ostatnio nie mam za dużo czasu na gg i prawie zawsze jestem niewidoczna ;)

Aha, z Rubinkowa 2 zwykle jest dobry dojazd do lecznicy, ale teraz jest remont wiaduktu i .... kiepsko się tam dojeżdża :(
Polecam Ci również mojego weta Pawła Sucheckiego. Możesz się na mnie powołać ( mam na imię Dominika ;) ) Przyjmuje PN i PT od 15.00 do 22.00 i WT-CZ 8.00 - 15.00 :)

Keskese

Post » Nie wrz 14, 2003 19:40

Aggatt pisze:
ZooMarket przy hotelu City jest przez nas skreślony - po cichu handlują zwierzętami, w tym podobno również z nielegalnego importu.

naprawde????? nie wiedzialam. pierwsze slysze. a skad wiecie??

W Polityce był artykuł na temat sprzedaży przemycanych zwierząt i wspominali o Zoomarkecie w kontekście sprzedaży koczkodanów.
Poza tym było jeszcze małe prywatne sledźctwo, ale o tym opowiem Ci, jak się spotkamy.

Poza tym obsługa jest nieprzyjemna w obejściu.

z tym akurat nie moge sie zgodzic, bo za kazdym razem jestem bardzo mile obsluzona, zawsze mozna porozmawiac, dostaje probki karm, czasami jakies gratisy... hmmm

Jakoś tak sie składało, że nam ani na dzieńdobry nie odowiadali, ani doradzić nie umieli... Fakt, wybór mają niezły.

sklepik na Dlugiej,. to ten Lassie, czy cos takiego?

Tak, sklepik nazywa się Lassie. Poza przemiłą obsługą cechuje się jeszcze dużą elastycznością i szybką reakcją na życzenia klientów. Sprowadzili nam Animondę, żwirek silikonowy, pasty witaminowe...
I to, co mnie kompletnie rozłożyło: kupilismy transporter, po jakimś czasie Hacker z niego wyrósł. Kiedy poszliśmy kupować większy, pani zaproponowała nam oddanie mniejszego do sklepu i dopłacenie różnicy w cenie. Takie oczy miałam 8O

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Nie wrz 14, 2003 20:20

mini, w sklepie obok lecznicy jest CBE+ za 24 złote, a na sali w Carrrefourze po 23,99zł. To najtaniej w Toruniu (ja uzywam tylko CBE+) ;)

Keskese

Post » Pon wrz 15, 2003 9:37

Dobra dziewczyny, czyli wstepnie w tym tym tygodniu. A mzoe któras zna :oops: ekhm :oops: jakąś dobra kosmetyczkę?Ludzka nie kocią.. :oops:

mini2

Post » Pon wrz 15, 2003 11:43

moja bratowa skonczyla cos kosmetycznego i zna kosmetyczki. czesto do jakiejs chodzi i jest bardzo zadowolona.Zapytam jej i ci napisze .Ok? :)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Pon wrz 15, 2003 17:22

Znam, znam baaardzo dobrą. DOM URODY na ul. Piekary (Stare Miasto). Salon Małgosia (usługi kosmetyczne i fryzjerskie). Polecam, sama wypróbowałam, nawet moja Babcia do nich chodzi i jest zachwycona :)
Nr telefonu mogę sprawdzić, zadzwonię wieczorem do Babci, ma wizytówkę zawsze się umawia wcześniej.
Z resztą sprawdzę na www.torun.com.pl Tam mają bazę firm, może będzie i ten salon.

Keskese

Post » Pon wrz 15, 2003 17:48

Małgosia. Salon fryzjerski i kosmetyczny
(0-56) 653 93 04
87-100 Toruń, Piekary 18
- godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 8-20
sobota: 8-14

Keskese

Post » Pon wrz 15, 2003 20:34

No Wy to naprawdę niezawodne jesteście dziewczyny!!!!!!!!Kurcze, jak ja sie odwdzięczę? mam nadzieję,ze będzie ku temu okazja.... :D I ze moderator się nie wkurzy,ze ja temat niekoci poruszyłam (ach ta próżność niewieścia :oops:)Do Oceanu dzis dotarłam, niestety 20 minut po zamknieciu. Spróbuję jutro. I jeszcze raz dzięki za pomoc. :D :D :D :D :D :D Tym bardziej jestem wdzięczna, ze nie znam tu prawie nikogo i sprawach kocich ( i nie tylko) jesteście mym jedynym źródłem wiedzy......

mini2

Post » Wto wrz 16, 2003 6:38

hihihi ;)
fajne knajpy też mogę Ci polecić ;) i sklepy też ;)
a teraz lecę do pracy, paaaaaa

Keskese

Post » Wto wrz 16, 2003 6:58

Dzięki! ale o to juz na privi będę pytać, żeby Estraven sie nie wkurzył...hihi.... :D

mini2

[poprzednia]