KRK-Puchatkowo-zostawiony na parkingu cz-b pers szuka domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 21:26

Pieczarka pisze:Piszcie jak macie uwagi, pomysły. Ja jestem otwarta na propozycje.

Mamy takie wstępne ustalenia:

bbd2 - kontakt schron, transport
fundacja AFN - mamy wsparcie, informację o puchatych do przejęcia.
Go!Go! - SPA
domy tymczasowe zakocone na maxa - Tosza, aania, mój również. Potrzebne nowe domy- proszę się ujawniać i deklarować.

Potrzebna osoba do przeglądania stron internetowych z ogłoszeniami

Pieczarka, jak już ustalenia trochę okrzepną, wyslij mi na pw całość, to wkleję na adopcjach puchatkowa w pierwszym poście, pod linkiem do oddziału krakowskiego.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro lut 18, 2009 21:51

aamms pisze:
Pieczarka pisze:Piszcie jak macie uwagi, pomysły. Ja jestem otwarta na propozycje.

Mamy takie wstępne ustalenia:

bbd2 - kontakt schron, transport
fundacja AFN - mamy wsparcie, informację o puchatych do przejęcia.
Go!Go! - SPA
domy tymczasowe zakocone na maxa - Tosza, aania, mój również. Potrzebne nowe domy- proszę się ujawniać i deklarować.

Potrzebna osoba do przeglądania stron internetowych z ogłoszeniami

Pieczarka, jak już ustalenia trochę okrzepną, wyslij mi na pw całość, to wkleję na adopcjach puchatkowa w pierwszym poście, pod linkiem do oddziału krakowskiego.. :D

OK

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Śro lut 18, 2009 23:48

proszę o podanie konta,aby wspomódz puchatki(mam konto puchatkowa,to bedzie to same konto?)

różycka aneta

Od: Pon gru 01, 2008 23:45

Post » Czw lut 19, 2009 11:28

różycka aneta pisze:proszę o podanie konta,aby wspomódz puchatki(mam konto puchatkowa,to bedzie to same konto?)

Wpłać na numer Puchatkowa. Utrzymujemy jedno konto i mamy super skarbnika.

Pieczarka

Post » Czw lut 19, 2009 12:06

Moge codziennie przegladac ogloeszenia, i tak jestem wiczorkiem zawsze na forum. Sluze tez radami dotyczacymi pielegnacji plaskatych. mam pytanie, czy to maja byc ogloszenia od pseudo? za pieniadze? czy tylko od tych co chca oddac lub szukaja puchatkow?
ps nie jestem za wspieraniem pseudo, nie wiem czy wykupujecie plaskate od nich.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lut 19, 2009 12:15

brawo, to ja zgapię robię na swój teren.

Ale do Krakowa na spotkanie integracyjne chętnie przyjadę :oops:

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Czw lut 19, 2009 12:20

moś pisze:Moge codziennie przegladac ogloeszenia, i tak jestem wiczorkiem zawsze na forum. Sluze tez radami dotyczacymi pielegnacji plaskatych. mam pytanie, czy to maja byc ogloszenia od pseudo? za pieniadze? czy tylko od tych co chca oddac lub szukaja puchatkow?

Jestem za odbieraniem za darmo. Przejmowaniem ze schronu i z łapanek. Zabieraniu z ogłoszeń w prasach lopkalnych. Decyzje o wykupowaniu będziemy podejmować wspólnie. Jest to bardzo trudny temat.

Pieczarka

Post » Czw lut 19, 2009 12:38

czia pisze:brawo, to ja zgapię robię na swój teren.

Ale do Krakowa na spotkanie integracyjne chętnie przyjadę :oops:

Impreza będzie otwarta dla Wszystkich.

Napisz na Adopcjach puchatkowa jakie masz plany bo to główny wątek.

Pieczarka

Post » Czw lut 19, 2009 12:43

moś pisze:Moge codziennie przegladac ogloeszenia, i tak jestem wiczorkiem zawsze na forum. Sluze tez radami dotyczacymi pielegnacji plaskatych. mam pytanie, czy to maja byc ogloszenia od pseudo? za pieniadze? czy tylko od tych co chca oddac lub szukaja puchatkow?

To jak możesz to proszę przeglądaj ze zwróceniem uwagi na lokalne portrale dla małopolski. Napisz co będziesz przeglądać. Możesz też wrzucać dziewczynom do innych wątków regionalnych. Na razie jest Górny śląsk ale na dniach pewnie pojawią się inne.
Dzięki

Pieczarka

Post » Czw lut 19, 2009 13:25

Jak mnie ktoś poinstruuje dokładnie na czym ma polegać to przeglądanie ogłoszeń (tzn. gdzie, czego szukać kotów czy potencjalnych właścicieli ;) itp.), to mogę pomóc. W bazarkach też.
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Czw lut 19, 2009 13:46

Ja przeglądam od jakiegoiś czasu allegro, gumtree i wyborczą. Jak ktoś piszę że chce kota to dzwonię i pytam i traktuję jak potencjalny domek.

Jak ktoś oddaje puchate to też dzwonię i się umawiam na odbiór. Proszę żeby nie oddawali do rozmnażania. I takie tam głupoty. Ostatnio przejęłam z gumtree dwie kotki półperskie niewysterylizowane.

Nie wiem jakie ogłoszenia jeszcze przeglądać. Czekam na propozycje.

Jak coś znajdziesz to wklejaj i wspólnie zastanowimy się co robić.

Bazarki bradzo sie przydadzą. Jutro jadę do weta z norwegiem. Wydam minimum stówe na pełną diagnostykę a na leczenie to się okaże.

Pieczarka

Post » Czw lut 19, 2009 18:19

Pieczarka pisze:

To jak możesz to proszę przeglądaj ze zwróceniem uwagi na lokalne portrale dla małopolski. Napisz co będziesz przeglądać. Możesz też wrzucać dziewczynom do innych wątków regionalnych. Na razie jest Górny śląsk ale na dniach pewnie pojawią się inne.
Dzięki

to dla malopolski czy wielkopolski ? bo ja z Wielkopolski ale moge przeszykiwac Malopolske, jak poszukam to napisze w czym bede przegladac.
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw lut 19, 2009 21:51

na imprezie - mogę zrobić jakiegoś zafilcowanego niepomiernie plaskacza ... może być w filcoatym ''kubraczku'' , lub mieć futro zbite w ''bułeczki'' ...

mam tylko jedną prośbę - o przydzielenie mi ''stopera'' - abym Was nie zagadała na śmierć tym swoim marudzeniem o pielęgnacji, kosmetykach ...

i ... prosze przewidzieć na imprezie : stół o wym 60x60, dobre oświetlenie, moga być dwa gniazda wtykowe=kontakty, dostęp do ciepłej wody i wanny, brodzika ... może ze 2 ręczniki ...
/ pokażę ciut ''sprzętu'' , odrobinę kosmetyków ... :wink: /
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Czw lut 19, 2009 22:16

Go!Go! pisze:na imprezie - mogę zrobić jakiegoś zafilcowanego niepomiernie plaskacza ... może być w filcoatym ''kubraczku'' , lub mieć futro zbite w ''bułeczki'' ...

mam tylko jedną prośbę - o przydzielenie mi ''stopera'' - abym Was nie zagadała na śmierć tym swoim marudzeniem o pielęgnacji, kosmetykach ...

i ... prosze przewidzieć na imprezie : stół o wym 60x60, dobre oświetlenie, moga być dwa gniazda wtykowe=kontakty, dostęp do ciepłej wody i wanny, brodzika ... może ze 2 ręczniki ...
/ pokażę ciut ''sprzętu'' , odrobinę kosmetyków ... :wink: /

To w celach szkoleniowych poprosimy o dokładny fotoreportaż z pokazu.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Czw lut 19, 2009 22:30

moś pisze:
Pieczarka pisze:

Dzięki

to dla malopolski czy wielkopolski ? bo ja z Wielkopolski ale moge przeszykiwac Malopolske, jak poszukam to napisze w czym bede przegladac.

Dla nas z małopolski. Zrób nam wykaz co przeglądasz. Dzięki

Pieczarka

[poprzednia][następna]