Simon-to i owo o moim kotku, pytania i odpowiedzi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 25, 2003 14:10

Moja Bezka też na początku nie tykała suchego. Nawet jak była głodna to wolała miałczeniem i błagalnym spojrzeniem wymusić na mnie coś "jadalnego". Dopiero ze 3 dni temu usłyszałam jak pochrupuje sobie w nocy (dodam, że moja kitka ma ok 9 tygodni). Myślę że nie masz się jeszcze co martwić - jedne załapują prędzej a inne później :)

Co do kuwetki to nie wydaje mi się zeby wiecej kuwet było potrzebne. Jak by się przyzwyczaił, to potem mógłby się obrazić przy próbie ograniczenia do jednej :twisted:
Pilnuj go, pokazuj gdzie trzeba "to" robić i chwal jak tylko zrobi dobrze :D
Justyna + Beza

Justyninka

Od: Czw sie 21, 2003 13:21

Post » Pon sie 25, 2003 16:52

Ze schowaniem kołdry to jest mały problem :roll: bo musiałabym spać bez kołdry, a tego nie lubie, w ciągu dnia inna sprawa wszystko miekkie chowam i pilnuje smyka. Dzis dostanie drugą dawke Pratelu może cos go łaskotało od srodka i przez to tak"źle sie zachowywał", brzuszek ma duży ale miękki, wet powiedział że to może od robaczków ale nie koniecznie bo małe kotki maja takie pekate brzuszki. Zresztą wtedy byłby kłopot z qoopą a ni z sioosioo-chyba :? Po za tym kotek czuje sie ok biega bawi spi na zmianę apetyt wspaniały. :D

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Pon sie 25, 2003 19:35

Szarka też nie lubiła na początku suchego, ale namaczałam jej i mieszałam z mokrym i teraz suche wprost uwielbia, a mokre dostaje tylko jako dodatek.
Deli

Deli

Od: Nie cze 29, 2003 11:14

[poprzednia]