Jestem ciekawa kiedy pojawi się podstrona z informacjami o poszukiwaniu "typowych" wolontariuszy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
15pietro pisze:świetna strona![]()
Jestem ciekawa kiedy pojawi się podstrona z informacjami o poszukiwaniu "typowych" wolontariuszy
1969ak pisze:Na tej stronie jest też dział "Adoptuj kota". Czy do niego też można zgłaszać kandydatury?
Jeżeli tak, to zgłaszam kotkowo.pl
To ludzie, którzy przy współpracy z TOZ, w Białymstoku łapią, sterylizują, cywilizują i szukają bezdomnym kotom domów.
I poszukują DT.
http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... e&Itemid=1
dellfin612 pisze:O rety,
dopiero teraz zauważyłam ten wątek.
Anuk, pomysł jest po prostu wspaniały!!!!![]()
Jestem wolontariuszem, współpracuje z kilkoma organizacjami.
Prowadzę też DT (z tych niemałych, teraz jest 12 tymczasów, w drodze 6 następnych)
I faktycznie tu przypadałaby się pomoc. W samej pracy to nikt nie pomoże, ale karma, leki, kocyki, klatki (ale to już raczej w sferze marzeń).
A przede wszystkim pomoc w SZUKANIU DOMKÓW![]()
Poprzez np. ogłoszenia, na które nie mam po prostu czasu.
Czy nie za dużo oczekuję?
kasia79 pisze:WITAM FUNDACJA DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT ''MALI BRACIA ŚWIĘTEGO FRANCISZKA'' W OPOLU PRZYJMIE KAZDĄ POMOC FINNANSOWĄ JAK I ,KARMY ,ŻWIRKI ,KUWETY ,POSŁANIA I WSZYSTKO CO SIE MOZE PRZYDAC DLA ZWIERZAT POTRZEBNI SĄ TEŻ WOLĄTARIUSZE KTÓZY BEDĄ MOGLI NAM POMÓC W OPIECE NAD ZWIERZĘTAMI
Katarzyna Szuydłowska opolska fundacja dla zwierzat ''mali bracia ''kontakt opole ul ligudy 12 tel 887561394 lub 774537607
http://malibracia.home.pl/?page_id=17
Fundacja ma pod opieką około 30 kotów i 50 psów dajemy schronienie zwierzakom bezdomnym i sterylizujemy bezdomnie zwierzaki przydały by sie tez adopcje wirtualne
nifredil pisze:Anuk super sprawa, widziałam przeczytałam, chylę czoła
jeżeli można w adopcjach wirtualnych umieścić kociaki którymi opiekuje się Iza ze Szczecina. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=84391
Każdego dnia, niezależnie od pogody - na panią Izę o tej samej porze w Szczecinie czeka 130 bezdomnych i wolno żyjących kotów .
p.Iza rozsądnie podchodzi do opieki nad kotami i w parze z karmieniem idzie sterylizacja kotów , tak aby zapobiegać narodzinom kolejnych. Zaopatruje koty w zimowe budki, leczy gdy są chore, ratuje ranne.
Adopcja wirtualna wynosi jedynie 20 zł miesięcznie. Dzięki internetowej adopcji pani Iza będzie mogła liczyć na stałe wsparcie i w imieniu wirtualnego opiekuna danego kota, codziennie zaniesie mu porcję jedzenia i czułości. Każdy kto zaadoptuje kociak będzie mógł liczyć na porcję zdjęć i opis "co słychać" u swojego pupila. Opis i zdjęcia będą wysłane na wskazany adres emaliowy.
Anuk powiedz w razie czego czy przesłać Ci tez konto do wstawienia czy dopiero jak się zgłosi. Wszędzie są odnośniki do stron internetowych z informacjami, p. Iza nie posiada takowej więc nie wiem jak to z kontaktem przy ewentualnej chęci adopcji.
Nie wiem czy to nie za dużo ale jednocześnie p. Ize potrzebne jest wszystko. Przy ilości 130 kotów ciężko to ogarnąć.
Anuk pisze:Wszystkich proszę o propagowanie www.zwierzak-w-domu.info, a przede wszystkim o linki!
Jeśli macie gdzie je umieścić, to umieszczajcie. Jest to ważne, ponieważ wyszukiwarki internetowe działają na zasadzie: im więcej linków prowadzi z innych stron do danej strony, tym wyżej ta strona będzie na liście wyników wyszukiwania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 60 gości