Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Dziewczyny, moze wykorzystacie szanse pojscia do dr Niziolka
Terminy i lokalizacje najbliższych badań i konsultacji w:
DĄBROWIE GÓRNICZEJ - w dniach 09-10.08.2008 w Centrum Zdrowia Małych Zwierząt (www.czmz.com.pl) ul.Legionów Polskich 79. W sprawie badań proszę kontaktować sie z dr.Radkiem Klorygą - tel 0 600 41 33 53
to ze strony doktora
http://www.niziolek.com.pl/badania_wyjazdowe.html
Przy okazji - ja szukam kogos kto sie zna na zacmie u kotow. Kubus to ma i bedzie dostawal catalin. W tej chwili wlasciwie nie widzi, chociaz wrzod rogowki bardzo ladnie sie cofa
anita5 pisze:Ja dlatego zadaję pytania, bo mam kota, ktory własnie tak dziwnie dyszy (ale nie brzuchem), po zabawie i w trakcie, z półotwartym pyszczkiem, i juz dawno byłabym z nim w klinice, tylko jak go zbadać? On dostaje szału ze strachu u weta, to jest koszmar, przy pobieraniu krwi na nosicielstwo bialaczki o malo nie stracił prztomności, a pobierała tą krew wetka, która robi to doskonale, większość kotów prawie tego 'nie zauważa'.
Boję się tych badań, żeby mu nie zaszkodzic przy tym, nie wiem, co lepsze.
nan pisze:W przypadku chorob serca oprocz echa i RTG w dwoch, a najlepiej w 3 projekcjach, wykonuje sie tez EKG w przypadku podejrzenia zaburzen rytmu. Istotnym badaniem jest tez koagulogram tj. profil krzepniecia, gdyz w wielu przypadkach wzrasta ryzyko zakrzepow mogacych byc bezposrednia przyczyna smierci.
Lidka pisze:Dziewczyny, moze wykorzystacie szanse pojscia do dr Niziolka
Terminy i lokalizacje najbliższych badań i konsultacji w:
DĄBROWIE GÓRNICZEJ - w dniach 09-10.08.2008 w Centrum Zdrowia Małych Zwierząt (www.czmz.com.pl) ul.Legionów Polskich 79. W sprawie badań proszę kontaktować sie z dr.Radkiem Klorygą - tel 0 600 41 33 53
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek, zuza i 1333 gości