Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kleo pisze:właśnie nakarmiłam, wytuliłam i posprzątałam maluchom z klaty i wiecie co........wszystkie od dziś mruczą![]()
Jak sobie pojadły kurczaczka - ich ulubione danie - to przyszedł czas na mizianie, największy z nich biało-czarny już jakiś czas mruczy, a dziś Mimi nagle zaczęła mi mruczeć na rękach. Więc na końcu wzięłam kociątko przypominające króliczka, bo stał w klacie na łapkach i strasznie chciał iść do Mimi i nagle jak go zaczęłam głaskać zaczął mi mruczeć i nie uciekał ani nic - chyba sam nie bardzo wiedział co sie dzieje![]()
Ale sie ciesze, hi hi
aassiiaa pisze:Szeryfsie melduje
mar_tika pisze:Czekamy na propozycje imion)Jeden większy biało-czarny (3 mies), drugi maluch czarny 8 tyg.
mar_tika pisze:Jutro jak bede w Hiltonie porobie zdjecia.
mar_tika pisze:Dzis byłam też z daunikami od Basi u weta.Tak więć Mleczko i Czarnula zdrowe do adopcji.
Niestety Misiu,Słoneczko i Krązek nadal w trakcie leczenia
mar_tika pisze:Kleo pisze:właśnie nakarmiłam, wytuliłam i posprzątałam maluchom z klaty i wiecie co........wszystkie od dziś mruczą![]()
Jak sobie pojadły kurczaczka - ich ulubione danie - to przyszedł czas na mizianie, największy z nich biało-czarny już jakiś czas mruczy, a dziś Mimi nagle zaczęła mi mruczeć na rękach. Więc na końcu wzięłam kociątko przypominające króliczka, bo stał w klacie na łapkach i strasznie chciał iść do Mimi i nagle jak go zaczęłam głaskać zaczął mi mruczeć i nie uciekał ani nic - chyba sam nie bardzo wiedział co sie dzieje![]()
Ale sie ciesze, hi hi
No gratuluje Asiu bo dostałaś w sumie dwa pół-dziczki i teraz z nich miziaki sie zrobiłySuperrr
mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Szeryfsie melduje
asia z ciebie to chyba szeryfowa![]()
aassiiaa pisze:mar_tika pisze:Czekamy na propozycje imion)Jeden większy biało-czarny (3 mies), drugi maluch czarny 8 tyg.
Ing
Jangmar_tika pisze:Jutro jak bede w Hiltonie porobie zdjecia.
Fruzi pyszczek poproszemar_tika pisze:Dzis byłam też z daunikami od Basi u weta.Tak więć Mleczko i Czarnula zdrowe do adopcji.
Niestety Misiu,Słoneczko i Krązek nadal w trakcie leczenia
Szersze opisy poprosze
aassiiaa pisze:Teresa czy to nie jest Pusia ze strony www?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Russeldon i 50 gości