Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 08, 2008 18:44

Witam wszystkich i melduje się że jestem :)

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto lip 08, 2008 19:07

PROSZE WSZYSTKIE DT O NADANIE IMION SWOIM TYMCZASOM (chodzi w szczegolnosci o maluchy) ORAZ PRZESLANIE ICH ZDJECIA ORAZ OPISU NA MAIL nadziejanadom@gmail.com
Jak widzisz, ze jakiegos kota brakuje na naszej stronie (wyadoptowane lub za TM) to napisz mi o tym a najlepiej przyslij zdjecie i opis danego kota.
Bede probowala jakos ogarnac to wszystko ;)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto lip 08, 2008 19:47

właśnie nakarmiłam, wytuliłam i posprzątałam maluchom z klaty i wiecie co........wszystkie od dziś mruczą :D
Jak sobie pojadły kurczaczka - ich ulubione danie - to przyszedł czas na mizianie, największy z nich biało-czarny już jakiś czas mruczy, a dziś Mimi nagle zaczęła mi mruczeć na rękach. Więc na końcu wzięłam kociątko przypominające króliczka, bo stał w klacie na łapkach i strasznie chciał iść do Mimi i nagle jak go zaczęłam głaskać zaczął mi mruczeć i nie uciekał ani nic - chyba sam nie bardzo wiedział co sie dzieje :D
Ale sie ciesze, hi hi

Kleo

Post » Wto lip 08, 2008 20:30

Kleo pisze:właśnie nakarmiłam, wytuliłam i posprzątałam maluchom z klaty i wiecie co........wszystkie od dziś mruczą :D
Jak sobie pojadły kurczaczka - ich ulubione danie - to przyszedł czas na mizianie, największy z nich biało-czarny już jakiś czas mruczy, a dziś Mimi nagle zaczęła mi mruczeć na rękach. Więc na końcu wzięłam kociątko przypominające króliczka, bo stał w klacie na łapkach i strasznie chciał iść do Mimi i nagle jak go zaczęłam głaskać zaczął mi mruczeć i nie uciekał ani nic - chyba sam nie bardzo wiedział co sie dzieje :D
Ale sie ciesze, hi hi

No gratuluje Asiu bo dostałaś w sumie dwa pół-dziczki i teraz z nich miziaki sie zrobiły :D Superrr

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 08, 2008 20:40

aassiiaa pisze:Szeryf :twisted: sie melduje ;)

asia z ciebie to chyba szeryfowa :wink:

a ja dzis byłam w Hiltonie.Zawiozłam czyste kocyki i przywitałam się z kociakami:)
Kinia po operacji przepukliny jakaś taka biedna siedzi w klacie.
Fruzia po zdjęciu gipsu jeszcze nie staje całym ciężarem na tej nóżce.
Klakierka załapała infekcje oczka.
Inka rozrabia jak zawsze.Szukamy dla niej kochani jakiegoś gospodarstw z pełna miską.Ona jest niepewna w kontakcie z człowiekiem.Potrafi podrapać ,ale też potrafi być milutka i miziasta.
Dwa maluchy z klaty bezimienne kociaki(jak ktoś ma polot czekamy na propozycje imion)Jeden większy biało-czarny (3 mies),drugi maluch czarny 8 tyg.Kociaki od dzisiaj na antybiotyku.Maluch jest osowiały nie jee.

Jutro jak bede w Hiltonie porobie zdjecia.

Dzis byłam też z daunikami od Basi u weta.Tak więć Mleczko i Czarnula zdrowe do adopcji.
Niestety Misiu,Słoneczko i Krązek nadal w trakcie leczenia

mar_tika

Post » Wto lip 08, 2008 20:50

mar_tika pisze:Czekamy na propozycje imion)Jeden większy biało-czarny (3 mies), drugi maluch czarny 8 tyg.

Ing
Jang
mar_tika pisze:Jutro jak bede w Hiltonie porobie zdjecia.

Fruzi pyszczek poprosze :)
mar_tika pisze:Dzis byłam też z daunikami od Basi u weta.Tak więć Mleczko i Czarnula zdrowe do adopcji.

Szersze opisy poprosze :)

aassiiaa

Post » Wto lip 08, 2008 21:22

Dziewczyny mam zdjecia wszystkich mich wyadoptowanych kotkow wysle Wam z krotkim opisem w sumie 5 szt a z moich Tofikiem to 6 no w koncu tej adoptowany tyle ze przezemnie. Nie wiem kiedy to zrobie ale postaram sie dosc szybko no niestety musi mi ktos z domownikow w tym pomoc a oni nie maja czasu :P

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto lip 08, 2008 21:24

Rewelacyjna strone zawdzieczamy siriwan

aassiiaa

Post » Wto lip 08, 2008 21:24

mar_tika pisze:
Kleo pisze:właśnie nakarmiłam, wytuliłam i posprzątałam maluchom z klaty i wiecie co........wszystkie od dziś mruczą :D
Ale sie ciesze, hi hi

No gratuluje Asiu bo dostałaś w sumie dwa pół-dziczki i teraz z nich miziaki sie zrobiły :D Superrr

No wiesz do miziaków im jeszcze troche zostało, ale fajnie że już mruczą bo to znaczy że przestały się bać i zaczynają lubić mizianko :)

Kleo

Post » Wto lip 08, 2008 21:26

mar_tika pisze:
aassiiaa pisze:Szeryf :twisted: sie melduje ;)

asia z ciebie to chyba szeryfowa :wink:

To Ty mi taka ksywe nadalas :twisted:

aassiiaa

Post » Wto lip 08, 2008 21:32

aassiiaa pisze:
mar_tika pisze:Czekamy na propozycje imion)Jeden większy biało-czarny (3 mies), drugi maluch czarny 8 tyg.

Ing
Jang
mar_tika pisze:Jutro jak bede w Hiltonie porobie zdjecia.

Fruzi pyszczek poprosze :)
mar_tika pisze:Dzis byłam też z daunikami od Basi u weta.Tak więć Mleczko i Czarnula zdrowe do adopcji.

Szersze opisy poprosze :)

Niech bęzi Ing i Jang spoko.

Jeżeli chodzi o dauniki Basi to nie pomoge .Nie znam ich charakterków Na skrzynke wrzuciałam ci tyle ile o nich wiem,a Basia nie ma netu

mar_tika

Post » Wto lip 08, 2008 21:33

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77134&start=0
Asiu tu jest wąte naszej szylkretki która ostatno była wyciągnięta ze schroniska, była na tymczasie u Allegry teraz już jest w nowym domku w Sosnowcu - to jest do wyadoptowanych

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lip 08, 2008 21:53

Teresa czy to nie jest Pusia ze strony www?

aassiiaa

Post » Wto lip 08, 2008 21:54

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=30 ... t=#3093329 Tu wątek Tofika , który został na stałe u nasze Jadzi :lol:

terenia1

Post » Wto lip 08, 2008 21:55

aassiiaa pisze:Teresa czy to nie jest Pusia ze strony www?

Nie Asiu Pusia to jest persiczka szylkretka, która znalazła stały domek u Allegry - a faktycznie wyglądają jak siostry bliźniaczki :lol:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=30 ... t=#3028846 Tu jest historia Pusi , która jest na stałę u Allegry

terenia1

[poprzednia][następna]