Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jana pisze:meggi 2 pisze:Jestem zalamana tymi kotkami w ciązy przy wejsciu na cmentarz, one bytuja na murze, jest bardzo wysoko i nie ma mozliwosci dobrze ustawic klatki łapki. Potrzebne b. wysokie osoby. Dowiedziłam sie od ksiedza, ze za murem Caritas prowadzi noclegownie i tam muszą sie udac osoby młode , eleganckie w sprawie umozliwienia wejscia na ich teren. Moze znajdą się chętne osoby?
Kto ponegocjuje z Caritasem?
genowefa pisze:Jana pisze:meggi 2 pisze:Jestem zalamana tymi kotkami w ciązy przy wejsciu na cmentarz, one bytuja na murze, jest bardzo wysoko i nie ma mozliwosci dobrze ustawic klatki łapki. Potrzebne b. wysokie osoby. Dowiedziłam sie od ksiedza, ze za murem Caritas prowadzi noclegownie i tam muszą sie udac osoby młode , eleganckie w sprawie umozliwienia wejscia na ich teren. Moze znajdą się chętne osoby?
Jana a to wyboldowane to nie o Tobie czasemJa to najwyżej na mur wejść mogę
annskr pisze:Nie znam wszystkich warszawianek z wątku, ale opis do Jany i Agalenory pasuje
Jana pisze:genowefa pisze:Jana pisze:meggi 2 pisze:Jestem zalamana tymi kotkami w ciązy przy wejsciu na cmentarz, one bytuja na murze, jest bardzo wysoko i nie ma mozliwosci dobrze ustawic klatki łapki. Potrzebne b. wysokie osoby. Dowiedziłam sie od ksiedza, ze za murem Caritas prowadzi noclegownie i tam muszą sie udac osoby młode , eleganckie w sprawie umozliwienia wejscia na ich teren. Moze znajdą się chętne osoby?
Ja też wole na mur
Maryla pisze:Jana pisze:genowefa pisze:Jana pisze:meggi 2 pisze:Jestem zalamana tymi kotkami w ciązy przy wejsciu na cmentarz, one bytuja na murze, jest bardzo wysoko i nie ma mozliwosci dobrze ustawic klatki łapki. Potrzebne b. wysokie osoby. Dowiedziłam sie od ksiedza, ze za murem Caritas prowadzi noclegownie i tam muszą sie udac osoby młode , eleganckie w sprawie umozliwienia wejscia na ich teren. Moze znajdą się chętne osoby?
Ja też wole na mur
i policję i trupy
Jana pisze:Ja przepraszam, ale nie spełniam dwóch podstawowych kryteriów: nie jestem ani młoda ani elegancka![]()
![]()
![]()
Jana pisze:Ja przepraszam, ale nie spełniam dwóch podstawowych kryteriów: nie jestem ani młoda ani elegancka![]()
![]()
![]()
Jana pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 103 gości