Jutro kupie tą maśc propolisową bede ją smarować

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pepperoni pisze:a ja taki bazarek królewnie wyprodukowalam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74157
moze ktos sie skusi....
no i zycze szybkiego powrotu do zdrowia i pozbycia sie z brzuszka tych wszystkich zbędności
pozdrawiam Was, dziewczyny!
agitarius pisze:Podaje Madiczce espumisan na wzdęcia i parafinke żeby sie nie zatkała.Odrobaczyłam ja dziś znów no i mam nadziej , że jej ulży wkońcu porządnie.Ciągel śpi albo leży, chyba jej tam jeździw tym brzuchu solidnie i nie ma ochoty na buszowanie.Drapać się mocno nawet nie drapie ale nie chce zapeszać!
Jutro kupie tą maśc propolisową bede ją smarować
milenap pisze:agitarius, a szczepiłaś moze kotke na grzyba? (skórnego)
mojej kocicy pomogły w ostatecznym rozprawieniu sie z grzybem 3 dawki felisvacu (co 2 tygodnie jedna)
Be pisze:Kurcze, to może wcale nie jest grzyb? Na oko...![]()
A inne Twoje koty nie zaraziły się? Bo z mojego skromnego grzybowego doświadczenia wynika, że grzyby lubią się szybko rozprzestrzeniać![]()
Może brzuszek pomasować?... Jejku, żeby już wykupkała te martwe ciała...
agitarius pisze:Be pisze:Może brzuszek pomasować?... Jejku, żeby już wykupkała te martwe ciała...
agitarius pisze:milenap pisze:agitarius, a szczepiłaś moze kotke na grzyba? (skórnego)
mojej kocicy pomogły w ostatecznym rozprawieniu sie z grzybem 3 dawki felisvacu (co 2 tygodnie jedna)
Nie nie szczepiłam jej .W sumie to żona mojego weta leczy Madike i szczerze mówiąc nawet nie zrobiła jej badania skóry tylko leczy na oko.Niby wszystko sie goi ładnie wieć "niby"dobrze dobrane leki ale teraz pytanie czy to grzyb czy alergia i na co ?Diagnoza: grzyb i atopowe zapalenie skóry leczenie:co dwa tygodnie zastrzyk plus dieta RC sensitiv.
iwona_35 pisze:
aquitarius w sobotę jest wystawa kotów w kapeluszu w Chorzowie, przyjedziesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alyaa, haneul7 i 1882 gości