Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze: Wszystkie nasze koty reagują na podniesiony głos () tak, jak powinny, a więc - np. przestają się znęcać psychicznie nad ciotką Gogą
Selecta na reprymendę reaguje, bo przybiega w podskokach, ale... nic sobie z tego nie robi, co więcej - zaczyna pyskować! Szybkie "miaumiaumiau" oznacza - "no co ty, przecież tylko się bawię, nie przesadzaj"![]()
ryśka pisze:Czesio - czeka na dom już 7 miesięcy
Niemal umarł. Trafił do nas z ostrą niewydolnością nerek. Udało się - Czesio po trudnej walce wyzdrowiał. Kilkakrotnie potwierdziły to badania krwi - jest zdrów jak ryba.
W jednym futerku nadwrażliwy pieszczoszek przeplata się z zawadiackim łobuzem. Kluczem do jego serca jest łagodność. Nawet połknięcie tabletki musi być uznane za świetną zabawę. Na przymus Czesio reaguje źle, po dobroci można z nim zrobić wszystko. Niezwykła kocia osobowość, uczy się szybko - potrafi np. sam nakręcić swojego futrzanego chomika
Nerwusek - nie dla niego częste podróże i zmiany otoczenia.
Falka pisze:ryśka pisze:Czesio - czeka na dom już 7 miesięcy
Niemal umarł. Trafił do nas z ostrą niewydolnością nerek. Udało się - Czesio po trudnej walce wyzdrowiał. Kilkakrotnie potwierdziły to badania krwi - jest zdrów jak ryba.
W jednym futerku nadwrażliwy pieszczoszek przeplata się z zawadiackim łobuzem. Kluczem do jego serca jest łagodność. Nawet połknięcie tabletki musi być uznane za świetną zabawę. Na przymus Czesio reaguje źle, po dobroci można z nim zrobić wszystko. Niezwykła kocia osobowość, uczy się szybko - potrafi np. sam nakręcić swojego futrzanego chomika
Nerwusek - nie dla niego częste podróże i zmiany otoczenia.
Czesio jest przepiękny i taki delikatny. I wyjątkowo fotogeniczny.
Trzymam kciuki za domy dla kotusiów.
ryśka pisze:Falka pisze:Czesio jest przepiękny i taki delikatny. I wyjątkowo fotogeniczny.
Trzymam kciuki za domy dla kotusiów.
On w ten sposób patrzy na człowieka, któremu ufa - takim rozanielonym spojrzeniem, prosto w oczy.
anita5 pisze:One wszystkie są cudowne....
Selecta...
ryśka pisze:
Tobiasz i Tynio - czekają na dom już 2 LATA![]()
To nie przypadek, że przedstawiam ich razem. Tobiasz i Tynio są braćmi. Malutkie dzikuski, które, gdyby nie zostały znalezione w porę, umarły by z niedożywienia i anemii.
Są bardzo zżyci ze sobą i szukają wspólnego domu. Bardzo chętnie poznają nowych kolegów - są absolutnie łagodni i nie mają dominujących charakterów.
Nowy Opiekun musi dać im czas... obaj są bardzo płochliwi. Łagodność, cierpliwość - przełamują się, kiedy czują się bezpieczni. Nie nadają się do domu, gdzie jest nerwowa atmosfera.
nataleczka pisze:anita5 pisze:One wszystkie są cudowne....
Selecta...
Jeżeli nic się nie zmieni ze strony ryśki (bo z mojej napewno nie) Selecta zamieszka we Wrocławiu.
Selecta...
Jeżeli nic się nie zmieni ze strony ryśki (bo z mojej napewno nie) Selecta zamieszka we Wrocławiu.
Selecta...
Selecta...
Selecta...
Użytkownicy przeglądający ten dział: MruczkiRządzą i 109 gości