pixie65 pisze:To może ja Ci go podeślę na taki dłuższy kurs![]()
nie bądź taka cfffaniara

Moderator: Estraven
sanna-ho pisze:
Femka pisze:ooo, Ciocia Marcelibu, dzień dobry
to ta sama, co najpierw wysmarowała sobie czymś białym i śmierdzącym ręce (krem na to mówiła), a potem miętoliła mi futerko. Nie powiem, podobało mi się. Ale dłuuugo musiałam się myć, żeby ten zapaszek zgubić.
Widocznie Ciocia Marcelibu nie miała dotąd do czynienia z kotami i nie wie, jak się z nimi obchodzić![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:ooo, Ciocia Marcelibu, dzień dobry
to ta sama, co najpierw wysmarowała sobie czymś białym i śmierdzącym ręce (krem na to mówiła), a potem miętoliła mi futerko. Nie powiem, podobało mi się. Ale dłuuugo musiałam się myć, żeby ten zapaszek zgubić.
Widocznie Ciocia Marcelibu nie miała dotąd do czynienia z kotami i nie wie, jak się z nimi obchodzić![]()
Femciu, jak mogłaś mi dac krem do rąk, którego Agatka nie lubi!!!! No, oburzona jestem!!!!![]()
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:ooo, Ciocia Marcelibu, dzień dobry
Femciu, jak mogłaś mi dac krem do rąk, którego Agatka nie lubi!!!! No, oburzona jestem!!!!![]()
a skąd ja mogłam wiedzieć, że jak do mnie przyjdziesz, to będziesz chciała koty miętolić
Femka pisze:dzisiaj dostałam masę głasków po obiadku
bo ładnie mięsko zjadłam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 367 gości