hmm, zdjęcia? niby nabyłam niedawno aparat, ale jeszcze się z nim nie zaprzyjaźniłam

zaraz poszukam w wątkach jopop, były...
otóż Zbynio zaczął dzisiejszej nocy trochę jeść (głównie tego nieszczęsnego whiskasa, ale chrupek trochę też

) i wypił wodę

w dzień opchnął pół saszetki catessy, a teraz też jeszcze dochrupał, więc myślę, że z jedzeniem sam wyjdzie na prostą
ale w lecznicy pojawię się niebawem i tak, bo trzeba sprawdzić to dziwne 'cuś' na lewym uszku (oby nie Wasz sławetny grzyb

), podleczyć dziąsła, zaszczepić potffora...
i jeszcze coś
właśnie przed chwilą wyszedł ode mnie ten pan, który był zainteresowany kotem-miziakiem

przyjechali z córeczką (na oko koło 10 lat;)) obejrzeć wstępnie Zbyńka i zdecydować się, czy go chcą. na razie dziewczynka jest zdecydowanie na tak, ponieważ Zbynio w pełni zaprezentował swoją miziastość

tata sam przyznał, że bardziej podoba mu się Maciuś
(Maciuś bajeruje dosłownie każdego, niezależnie od płci, kto przestąpi moje progi! swojego imiennika zresztą też
), ale decyzja ma ostatecnie należeć do małej Hani...
umówiłam się, że kot byłby do odbioru w następny weekend, żeby przez ten czas go doleczyć, zaszczepić i wyjaśnić sprawę ewentualnego grzyba

(wtedy postój u mnie by się przedłużył, bo Państwo mają już jedną kotkę, ona też była adoptowana z grzybem i leczenie owego pochłonęło kilkaset zł, wliczając w to późniejsze leczenie Hani

)
także do następnego weekendu proszę o bardzo bardzo mocne kciuki za Dom dla Zbyńka
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]