Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Jeżeli to ma być zachęta dla nowych sztuczek - to ja gratuluję promocji![]()
Jedna sztuka zwariowała, druga sztuka ma problemy z alkoholem, natomiast trzeciej źle bo pustoKolejne się meldują, ale z jakimiś wątpliwościami, że jakaś pierwsza strona
Ja już nic nie rozumiem
![]()
![]()
Podobno to miały być Czarownice, chyba jednak podobno - i czy w tej sytuacji ja mam się do takiego towarzystwa włączyć
![]()
Duże, duże wątpliwości mam![]()
W razie co, jakby co to może jednak![]()
kristinbb pisze:Aleksandra59 pisze:Jeżeli to ma być zachęta dla nowych sztuczek - to ja gratuluję promocji![]()
Jedna sztuka zwariowała, druga sztuka ma problemy z alkoholem, natomiast trzeciej źle bo pustoKolejne się meldują, ale z jakimiś wątpliwościami, że jakaś pierwsza strona
Ja już nic nie rozumiem
![]()
![]()
Podobno to miały być Czarownice, chyba jednak podobno - i czy w tej sytuacji ja mam się do takiego towarzystwa włączyć
![]()
Aleksandro59!!
Jak ja pierwszy raz zajrzałam do Czarownic,
to cała strona była w różnych odmianach dzień dobry!![]()
![]()
![]()
Hm...popatrzylam
i poszłam sobie zastanawiając się o co tu chodzi...![]()
![]()
Po jakims czasie , zajrzalam , znowu to samo,
Dzień dobry w odmianach...![]()
![]()
![]()
To może ja też , coś powiem ,
ale jak tu wymyśleć jakieś inne dzień dobry????![]()
Ale później się okazało ,że one tak latają na tych miotłach ,
że nie zawsze mają czas na dłuższe pogaduszki...![]()
No i tak zostałam razem z nimi , bo okazalo się ,
że tu jest całkiem fajnie, czasami wesoło a czasami smutno..
A ostatnio trawa 11 lała alkohol strumieniami...![]()
![]()
![]()
Samo życie...
Tweety pisze:Jak wspomniałam na najbliższe 5 dni Bacik ma zaplanowane leczenie. jeżeli ono nie pomoże to będę chciała znaleźć kogoś w Katowicach, kto przejmie maluszka na jakiś czas i będzie miał czas na codzienne wizyty w takim specjalistycznym ośrodku dla zwierząt. Tam oprócz lasera jest możliwość magnetoterapii a osoba prowadząca ten ośrodek ma na swoim koncie sukcesy w wyciąganiu zwierzaków po wypadkach z takimi porażeniami. Tylko potrzebny następny zastrzyk gotówki, bo na razie jestem na czysto ze wszystkimi opłatami. Zrobiłam kolejne allegro ale jeżeli ktoś chciałby wspomóc kociuszka to bardzo proszę.
ajmk pisze:Dział marketingu lepiej niech się solidnie weźmie do roboty, bo będę musiała zaklęciami zacząć rzucaćKONIEC BALOWANIA!!
Trawko droga jak śmiesz się swojej miotły własnej rodzonej pozbywać? Nie lataj po pijaku i tyle. Ale nie oddawaj pojazdu!![]()
A w kwestii formalnej.
Pieniądze grudniowe obiecałyśmy p. Izie ze Szczecina.
Jednak u p. Izy sytuacja względnie opanowana. Mam taką propozycję. Grudniową kasę wpłaćmy na jakiegoś kotucha, który jest w nagłej potrzebie, a to co uzbieramy w styczniu wyślemy p. Izie (przecież ma OBIECANY drugi zastrzyk gotówki). Co o tym sądzicie? Tylko żeby nie robić zbędnego zamieszania...
Mnie wciąż po głowie chodzi kot Bazyl... Ten ze złamaną żuchwą. Czy ktoś coś o nim więcej wie??
Kociama pisze:Witojcie Siostry
W tym rocku poczarujymy ile wlezie az Kociastym na zdrowi wylezie hej
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Aleksandra59 pisze:Jeżeli to ma być zachęta dla nowych sztuczek - to ja gratuluję promocji![]()
Ja już nic nie rozumiem
![]()
![]()
![]()
Aleksandro59!!
Jak ja pierwszy raz zajrzałam do Czarownic,
to cała strona była w różnych odmianach dzień dobry!![]()
![]()
![]()
Hm...popatrzylam
i poszłam sobie zastanawiając się o co tu chodzi...![]()
![]()
Po jakims czasie , zajrzalam , znowu to samo,
Dzień dobry w odmianach...![]()
![]()
![]()
To może ja też , coś powiem ,
ale jak tu wymyśleć jakieś inne dzień dobry????![]()
Ale później się okazało ,że one tak latają na tych miotłach ,
że nie zawsze mają czas na dłuższe pogaduszki...![]()
No i tak zostałam razem z nimi , bo okazalo się ,
że tu jest całkiem fajnie, czasami wesoło a czasami smutno..
A ostatnio trawa 11 lała alkohol strumieniami...![]()
![]()
![]()
Samo życie...
co![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,no ale wdobrych intencjach
![]()
![]()