Kliknięte.
Tak sie tylko zastanawiam czy jak się wyłączy jakieś cookies w kompie to czy nie można wtedy głosować po kilka/kilkanaście razy? Zna się ktoś na tym? Ja niestety nie bardzo, tylko takie hasło obiło mi się kiedyś o uszy...
Po paru latach jakie od dnia stworzenia przeszły, dziś już jasno widać, że Panu Bogu poza kotami nic się do końca nie udało. Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata łącznie z psami jest wadliwa. Taki jest obiektywny stan rzeczy i daremnie jest i nie należy się nań uskarżać J. Pilch
Słuchajcie, wsparcie ma dostać 5 schronisk, które zbiorą najwięcej głosów (nie tylko jedno, jak w Krakvecie). Ja zagłosowałam na Opolskie schronisko, proponuję, aby na nie też głosować - jeśli chcecie się dowiedzieć więcej o sytuacji opolskiego schroniska, zerknijcie na wątki prowadzone przez Boo77.
Każdy ma prawo oddać głos na kogo chce Ja mam tylko jedną uwagę- żeby nie oddawać głosów tam gdzie jest ich bardzo mało albo wcale, bo np łódzkiemu schronisku przyda się każdy głos w walce o miejsce w pierwszej piątce