Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
WANDUL66 pisze:nie mogę obiecywac , bo trudno powiedziec , jaki będzie mój stan koci za parę tygodni , ale jakby co , wezmę ją , proszę tylko o ciachnięcie jej , może uda mi sie załatwic przez fundację , ale ktoś na miejscu musiałby tego dopilnowac!
Rennatta pisze:WANDUL66 pisze:nie mogę obiecywac , bo trudno powiedziec , jaki będzie mój stan koci za parę tygodni , ale jakby co , wezmę ją , proszę tylko o ciachnięcie jej , może uda mi sie załatwic przez fundację , ale ktoś na miejscu musiałby tego dopilnowac!
![]()
![]()
![]()
Mogę zaoferować karmę i żwirek na czas pobytu w razie czego.
a ja chyba Ciebię będe musiała zasłaniaćTweety pisze:WANDUL66 pisze:mysle nad nia intensywnie - jak sie troche odkocę , zabiorę ją , ale proszę wtedy o pomoc , nie wyrabiam juz wciąz ze stadem kotów , na miau wchodzę sporadycznie , mój kociniec jest głownie na dogo!!! Chyba mnie niedługo zbanuja za przekroczenie limitu kotów na psim forum!!!
Wandziu, zasłonię Cie własną piersią przed tym banem
zadzwonię do jaagi , ustalimy co i jak , wtedy chętnie skorzystamy z oferty pomocyRennatta pisze:WANDUL66 pisze:nie mogę obiecywac , bo trudno powiedziec , jaki będzie mój stan koci za parę tygodni , ale jakby co , wezmę ją , proszę tylko o ciachnięcie jej , może uda mi sie załatwic przez fundację , ale ktoś na miejscu musiałby tego dopilnowac!
![]()
![]()
![]()
Mogę zaoferować karmę i żwirek na czas pobytu w razie czego.
WANDUL66 pisze:zadzwonię do jaagi , ustalimy co i jak , wtedy chętnie skorzystamy z oferty pomocyRennatta pisze:WANDUL66 pisze:nie mogę obiecywac , bo trudno powiedziec , jaki będzie mój stan koci za parę tygodni , ale jakby co , wezmę ją , proszę tylko o ciachnięcie jej , może uda mi sie załatwic przez fundację , ale ktoś na miejscu musiałby tego dopilnowac!
![]()
![]()
![]()
Mogę zaoferować karmę i żwirek na czas pobytu w razie czego.![]()
![]()
Mała1 pisze:nie wiem, co doradzić.
Donosze jedynie ,ze mamuska i maluchy(szt4) sa w dobrej formie.Mamuska jadła i maluchy juz tez dorwały sie troszku do mięska.
Niestety sa juz w klatce na korytarzu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 651 gości