DT? - TAK ! RUDI MA DOM !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 02, 2007 7:30

Mala, nie ma sprawy, ja mam weekend wolny a Katowice nie leżą na końcu świata :lol: zadzwoń, to pogadamy. Przyznam się tylko, że mało znam Katowice :oops: , ale jak mi wytłumaczysz gdzie i jak, to jakoś trafię :lol: , acha jeszcze jedno - transporter mam, więc przywóz nie stanowi problemu.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 02, 2007 9:20

biedna mar9 :wink: nastawiła sie juz na niebieskookie cudo, a ktos jej go ukradł sprzed nosa :lol:

stanęło na tym,ze biało-rudy jutro zostanie ciachniety i jedzie do Zabrza (oczywiście jesli uda nam sie wszystko poorganizowac, kastracje, transport itd) :D
no chyba ,ze znów sie ktos w nim na stałe zakocha :wink: :lol: -ech,takie marzenia

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sie 02, 2007 10:12

Mała, ty mnie nie strasz :twisted: choć z drugiej strony, jeśli sama chęć DT powoduje znalezienie się domku na stałe, to nie mam nic przeciwko kolejnym zmianom potencjalnych kandydatow do czasowego pobytu w Zabrzu :lol:
Ps. który to biało-rudy mój potencjalny sublokator :?:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Sob sie 04, 2007 6:31

no to Rudy już po ciachnieciu zamieszkał na tymczasie u Mar9 :1luvu:

czekamy niecierpliwie na wieści jak sie miewa 8)

Mała1

Post » Sob sie 04, 2007 6:41

to jest taki wątek, dziewczyny, że zycie od razu nabiera kolorów tęczy :wink:

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Sob sie 04, 2007 14:23

kilka fotek z lecznicy-pięęękny kot

Obrazek

prawy i lewy profil :wink:

Obrazek Obrazek

Mała1

Post » Pon sie 06, 2007 6:36

Kilka wieści z DT: Rudi (tymczasowe imię dla tymczasowego lokatora) to przemiły kotek, spragniony głasków, na razie niewiele je, ale za to...
boshe, jeszcze nie widziałam tak wybrednego kota :lol: , w lodówce mam otwarte cztery różne puchy, a on wybrał, duszone mięsko z kurczaczka :lol: , nie wspomnę o tym, iż w/w mięsko smakowało mu również na surowo, tego Royalka nie bardzo chce jeść (anemon - wybacz :oops: ), woli Gourmeta (ciocie - może to jeść?). Dzisiaj Rudi jedzie na "przegląd techniczny" do lecznicy Młynarskich, zawozi go mój syn, bo ja jestem w pracy. Jeśli chodzi o stosunki kocio-kocie, to moje futra jeszcze go nie zaakceptowały, ale to kwestia czasu (przy każdym dokoceniu tak było, więc i teraz tak będzie), najprzyjaźniejszy jest Michał, ale on tak ma (kocha wszystkich :lol: ), a Myszka i Agata obserwują nowego z dalszego dystansu, a przy bliższym kontakcie udają drapieżniki, tzn. sykanie, prychanie itd., ale ciocie spokojnie, do łapkoczynów nie dojdzie bo Rudi nie wykazuje oznak dominacji a moje panny bez prowokacji nie atakują...
cdn
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sie 06, 2007 8:23

a jak tam jego sprawy kooopkowe? lepiej?

Trzymam kciuki za ,,przegląd,, u weta i czekamy na wieści

Mała1

Post » Pon sie 06, 2007 9:25

wspaniale sie czyta takie wiesci, zwłaszcza ze sprawy Katowic sa mi bliskie...
Gourmet to niestety taki lepszy whiskas, ma chyba 8% miesa...
ja polecam Animondę Carny - 400 gramów to 5 zł, a ma okolo 80% mięsa - przelicznik ekonomiczny i zdrowotny jest oczywisty ;)

kocio cudny! :love:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon sie 06, 2007 9:25

koopkowanie ok
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon sie 06, 2007 15:32

Zazdrosze Wam takiego przytulaka.
On sie tak cudnie tuli:))
Wybredny jest rzeczywiscie. Ja gotowalam płatki jeczmienne, grysik kukurydziany i do tego wkladka. Kurczak, ryba. I to mu smakowalo nawet. Ale nie, zeby sie rzucal, o nie:))
Z drugiej strony to takie jedzenie w sumie tansze niz puszki a napewno zdrowsze.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto sie 07, 2007 0:36

cudne wieści :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto sie 07, 2007 6:48

Rudi po pierwszym przeglądzie, okazało się, że po kastracji zrobił mu się krwiak, który wczoraj został usunięty, dostał zastrzyk przeciwbólowy, i odrobaczenie też było, ale ze szczepieniem musimy poczekać przynajmniej tydzień. Kocio dostał taki apetyt, że zaczynam sie bać o stan mojego portfela :lol: a tak głośno domaga sie jedzenia, że nie sposób tego nie zauważyć :D .
Trochę mnie martwi brak integracji między moimi futrami a Rudim.
Koty sie na mnie totalnie poobrażały :? , pocieszam sie jednak, ze to tylko kwestia czasu.
A Rudi, Rudi to przekochany przytulak, dałby sie pokroić za pieszczoty :lol:
To na razie tyle wieści na dziś
cdn
Ps zdjęć na razie nie będzie, aż się dorobię cyfrówki, chyba, żeby jakaś ciocia chciała przyjechać na kontrolę 8) i przy okazji sfociła przytulaka
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 07, 2007 17:43

mar9 pisze:Rudi po pierwszym przeglądzie, okazało się, że po kastracji zrobił mu się krwiak, który wczoraj został usunięty, dostał zastrzyk przeciwbólowy, i odrobaczenie też było, ale ze szczepieniem musimy poczekać przynajmniej tydzień. Kocio dostał taki apetyt, że zaczynam sie bać o stan mojego portfela :lol: a tak głośno domaga sie jedzenia, że nie sposób tego nie zauważyć :D .
Trochę mnie martwi brak integracji między moimi futrami a Rudim.
Koty sie na mnie totalnie poobrażały :? , pocieszam sie jednak, ze to tylko kwestia czasu.
A Rudi, Rudi to przekochany przytulak, dałby sie pokroić za pieszczoty :lol:
To na razie tyle wieści na dziś
cdn
Ps zdjęć na razie nie będzie, aż się dorobię cyfrówki, chyba, żeby jakaś ciocia chciała przyjechać na kontrolę 8) i przy okazji sfociła przytulaka

dobrze,ze kicio ma apetyt :D , na dogadanie sie jeszcze pewnie trzymam kciuki

a podjechałabym chetnie-ale okrutnie mi czasu brak niestety :(

Mała1

Post » Śro sie 08, 2007 9:59

Rudi z dnia na dzień nabiera więcej ciałka (to taki mały odkurzacz na jedzonko :lol: ), zgodnie z zaleceniem cioć dostaje Animondę, którą pochłania w takim tempie, jakby się bał, że mu zabraknie, :lol: jak tak dalej pójdzie, to niedługo będę musiała mu trochę ograniczać jedzonko :wink: bo zrobi sie szerszy niż dłuższy... :lol:
cdn
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]