Beliowen pisze:Niemożliwa jesteś
Beliowen, Twoje określenie burofilka baaardzo mi się spodobało

Na dobranoc nasze dwie kobitki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Dziś noc była spokojniejsza niż wczoraj, ale śpiewy też były. I duuużo skrobania w drzwi. Bałam się, żeby nam Tiffy nie uciekła, ale na szczęście jej się to nie udało. Mała Freya nie umie korzystać z kuwety. Albo nie umie do niej wejść, bo jest bardzo wysoka, albo po prostu nie kuma jeszcze o co chodzi. No i mam troszkę sprzatania i prania więcej dzięki temu.
Dla Tiffanie mamy termin na sterylkę na 6 czerwca...
mokkunia pisze:Dziś noc była spokojniejsza niż wczoraj, ale śpiewy też były. I duuużo skrobania w drzwi. Bałam się, żeby nam Tiffy nie uciekła, ale na szczęście jej się to nie udało. Mała Freya nie umie korzystać z kuwety. Albo nie umie do niej wejść, bo jest bardzo wysoka, albo po prostu nie kuma jeszcze o co chodzi. No i mam troszkę sprzatania i prania więcej dzięki temu.
Dla Tiffanie mamy termin na sterylkę na 6 czerwca...
Beliowen pisze:O, to łazienka już zamykana?![]()
?
mokkunia pisze:Beliowen pisze:O, to łazienka już zamykana?![]()
?
A niejest tak zabezpieczana, że Tiffanie przed chwilą nam uciekała. Zrobiła rzeźnię, wrzask, zlała Leośka, nie mogłam ich rozdzielić. Shibas wył, Gryfin cały się zjeżył, Bunia uciekła, Layla kładzie uszy po sobie.
Cyrk no
Tiffanie zwie się teraz Helga Mortadela
mokkunia pisze:Beliowen pisze:O, to łazienka już zamykana?![]()
?
A niejest tak zabezpieczana, że Tiffanie przed chwilą nam uciekała. Zrobiła rzeźnię, wrzask, zlała Leośka, nie mogłam ich rozdzielić. Shibas wył, Gryfin cały się zjeżył, Bunia uciekła, Layla kładzie uszy po sobie.
Cyrk no
pisiokot pisze:mokkunia pisze:Beliowen pisze:O, to łazienka już zamykana?![]()
?
Cyrk no
O, fajnie![]()
biedni sąsiedzi
pewnie szepczą miedzy sobą: " jaka to była miła i grzeczna para młodych ludzi, jak się wprowadzili, a teraz to pani kochana tam sodomia i gomoria jakaś, co oni z tymi kotami wyprawiają, jakieś czarne msze czy co, koty tupią, wrzeszczą, no spać sie nie da, ale nikt im uwagi przecież nie zwróci, każdy się boi, bo jeszcze jakieś czary rzucą na człowieka, patrz pani kochana co to się wyprawia..."
pisiokot pisze: biedni sąsiedzi pewnie szepczą miedzy sobą: " jaka to była miła i grzeczna para młodych ludzi, jak się wprowadzili, a teraz to pani kochana tam sodomia i gomoria jakaś, co oni z tymi kotami wyprawiają, jakieś czarne msze czy co, koty tupią, wrzeszczą, no spać sie nie da, ale nikt im uwagi przecież nie zwróci, każdy się boi, bo jeszcze jakieś czary rzucą na człowieka, patrz pani kochana co to się wyprawia..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 107 gości