Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Trzymamy kciuki, łapy, łapki i łapeczki za Amelkę!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tych pieniążków za BG mi nie odsyłaj, będziesz miała na początek dla Amelki... Wygłaskaj ją ode mnie bardzo mocno...
Izabela pisze:Po smierci Babuni, na nastepny dzien, w pracy znalazlam w klateczce male, brudne, zwiniete futerko. Kiedy kicia spojrzla na mnie wiedzialam, ze ma na imie Amelia i ze ma tak madre spojrzenie jak Babunia. Powiedzialam o tym nawet Ani obawiajac sie jej reakcji![]()
Nie mam pojecia dlaczego wlasnie tak pomyslalam. Amelia potrzebuje duzo cieplych mysli bo opieke ma wspaniala, Ania cudnie sie nia zajmuje
Fredziolina pisze:Izabela pisze:Po smierci Babuni, na nastepny dzien, w pracy znalazlam w klateczce male, brudne, zwiniete futerko. Kiedy kicia spojrzla na mnie wiedzialam, ze ma na imie Amelia i ze ma tak madre spojrzenie jak Babunia. Powiedzialam o tym nawet Ani obawiajac sie jej reakcji![]()
Nie mam pojecia dlaczego wlasnie tak pomyslalam. Amelia potrzebuje duzo cieplych mysli bo opieke ma wspaniala, Ania cudnie sie nia zajmuje
Ania ma wielkie i kochajace serducho.
Za Amelię
Anka pisze:Nie będzie nigdy Babunią, ani dla mnie, ani dla nikogo, będzie Amelią. I widocznie tak ma być.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 47 gości