Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
otka pisze:Czy ktoś wie ile jest kotów, których nie ma gdzie umieścić?
otka pisze:Mam takiego kaca moralnego, że nawet sobie nie wyobrażacie.
moka1 pisze:wróciłam.moje dzieci już spały więc nie mogłam sie dostac do domu.to tak na deser po calym tym koszmarnym dniu,i jeszcze w drodze powrotnej zaliczyłm pierwszą w życiu kontrolę drogową.Dziekuję wszystkim ktorzy się zaangażowali.niespodziewałam sie tak szybkiej reakcji.Transporterki byly nieoceniona pomoca ,dzieki wam udało sie wyniesc więcej kotów.są już do odebrania u mnie. dzwoncie to się umowimy.tylko dajcie mi to odespać i ...odpłakać:-(.
umiescilysmy w lecznicach chyba 14 kotow,dwa maleńtasy do szybkiej adopcji, zostaly jeszcze inne,lepiej wygladajace na drugą turę(nie wiem kiedy i kto się tego podejmie)o rany padam,kreci mi sie w glowie a pobudka 6. jutro reszta info.Jeszcz raz dzieki za wasze wsparcie i szybką konkretna pomoc.Mój synek dowiadujac sie o calej sprawie zacytowal tekst z animal planet -wstydze sie ,że jestem czlowiekiem,jak mu jutro opowiem jak wszyscy pomagali odzyska wiare w ludzi.dobranoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości