Tylko gdzie takie ustrojstwo kupic? I jeszcze zeby rozmiar byl odpowiedni, znaczy duuuzy...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Daga pisze:![]()
![]()
Pojelam.
Tylko gdzie takie ustrojstwo kupic? I jeszcze zeby rozmiar byl odpowiedni, znaczy duuuzy...
Padme pisze:Ja w młodości wygrałam zakład (kilka piw!) i zdjęłam z rąk zamknięte kajdanki. Dziś już bym tego (chyba?) nie dala rady zrobić. Wszystko zależy od giętkości stawów...
melia pisze:Daga pisze:![]()
![]()
Pojelam.
Ja Loesiowi kupilam ta "8" w Galerii Mokotow, tam jest chyba tylko jeden sklep zeologiczny. Za chol..re nie moge sobie przypomniec jak on sie nazywal, ale wiem, ze byl tuz obok Hipernowej (supermarket).
Lulka pisze:__
O O a moje wyglądają właśnie tak![]()
czyli dwie zapinane obróżki połączone paseczkiem
M. pisze:Te ósemkowe to chyba dwie obróżki (każda oddzielnie zapinana), jedna na szyję, drugą zakłada się za przednimi łapkami (czyli prawie na brzuszku). Połączone one są paseczkiem, który leży na grzbiecie kota. Smycz jest przypięta do drugiej obróżki. Uffffffff !!! Ciekawe czy ktos kto tego nie widział zrozumie taki opis ?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 100 gości