tajdzi pisze:mmya pisze:nie wiem czy nadal szukasz ... ale na allegro znalazłam taką slicznotkę urodzona 3.11.2006!!!
...
z opisu wnioskuję, ze to domowa hodowla... na forum jest dużo więcej potrzebujących na prawdę kociaków, które miały to nieszczęście urodzić się na ulicy...
A ponieważ nikt nie zapytał, to ja zapytam: czemu akurat kociak urodzony po 3.11? Przecież to jeszcze maleństwo, które nie powinno być jeszcze do adopcji...
Miałam najcudowniejszego, najpiękniejszego, fantastycznego kotka na świeci. Trafił do mnie przypadkiem, bo nigdy wcześniej nie sądziłam, że zaopiekuję się kotkiem. Był na prawdę niezwykły, ujął serca wszystkich moich znajomych, przeciwników kotów również. Kochałam Go nad życie i wiem, że on mnie również...
Niestety los chciał inaczej... W wieku 8 miesięcy zasnął na zawsze...
Kiedy zasypiał umówiliśmy się, że mi się odrodzi w innym futerku...
I dlatego bardzo mi zależy, żebym znalazł kotka urodzonego po 3 listopada 2006.
Dużo osób namawiało mnie, żebym nie brało kotka "z ulicy", że jest wtedy większa szansa zachorowania ale po przemyślenich stwierdziłam, że chyba wolę przygarnąć jaką bidę, która już zaznała jakąś krzywdę...
Pisałam, że chcę znaleźć jak najszybciej mojego nowego przyjaciela i nie muszę go zabierać "teraz już koniecznie", mogę poczekać ale chcę wiedzieć, że już gdzieś na mnie czeka...