Morze kotow.Domy stale i tymczasowe dla Maluchow i doroslych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 06, 2006 11:54

CoolCaty pisze:Gosiu! A które to osiedle?

własnie
i niestey kolejne miejsce gdzie kotów jest więcej niż możliwości...
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt paź 06, 2006 12:10

Gosiu, mocne kciuki za Twoją robotę. :)
Niech maluszki zdrowo się chowają i niech znajdą dobre domki.

I żeby ludzie - skoro nie chca pomagać - choć pozwolili Ci działać w spokoju.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt paź 06, 2006 12:21

Magija pisze:
CoolCaty pisze:Gosiu! A które to osiedle?

własnie
i niestey kolejne miejsce gdzie kotów jest więcej niż możliwości...

To sam poczatek Teofilowa tuż za Żabieńcem.
Możliwosci zwlaszcza finansowe dotyczace sterylek przerastaja mnie :oops: od poniedzialku zaczynam zebrac po roznych instytucjach - prosze o kciuki zeby sie udalo ...

a teraz wiesci z godziny 8 rano ;)
Maluchy zjadly jeszcze jedna porcje covalescens (Fuxa musialam wyciagac zza pralki :P) i oczywiscie ofukana zostalam na maxa za to zawiniety na kolankach slicznie lizal z palca :D dał sobie wytrzec oczki i nosek (sa o niebo lepsze niz wczoraj) i oprocz glowki mozna dotykac juz grzbieciku :D
W pierwszej chwili na rekach drza ze strachu.. ale po chwili juz jest lepiej ... mam nadzieje ze brzuszki wytrzymaja do 17:30 i ze Dwukot nie wlamie sie do lazienki :roll:
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt paź 06, 2006 12:40

Dopiero trafiałm na ten wątek
Rany, straszne miejsce :(
Gigantyczna praca przed tobą, oby karmicielom nie odbiło :ok:
Życzę maluchom zdrówka i szybko dobrych domków, a tobie samych sukcesów w sprawie tych kotów :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt paź 06, 2006 13:25

Kciuki za maluchy!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Będze dobrze :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3:
Miau!!! Miaouu!!!
Kotek by mleczka chciał(':catmilk:')

kocinka

Od: Sob wrz 23, 2006 17:22

Post » Pt paź 06, 2006 18:47

Nie wytrzymalam do 17 w pracy :oops: i wyrwalam sie o 16. Tak wiec Fox i Włosek juz oporzadzeni ;)
W lazience znalazlam sioo... i to ku mojemu zdumieniu przepisowo... w prowizorycznej kuwecie 8O :D
Maluchy na moj widok spylily z poslanka za pralke :twisted: ale nie ze mna te numery ;) wyciagnelam jednego i zaczelam myziac.. lacznie z brzucholem 8) i dopiero po dluzszej chwili myziania... stwierdzilam ze to Fux 8O Wczorajszy DZIKI DZIKI KOT nawet nie prychnal 8O Włosek tez dala sie wymietolic :D
Pierwszego na karmienie wzielam Fuxa.. jedzonko z palca.. ale kiedy zaczął jako jedzonko traktowac moj palec :twisted: podsunelam mu na kolana spodeczek i "moj" zdolniacha od razu zalapal o co chodzi 8) Włosek zreszta tez :D
Kiedy karmilam na kolanach Włoska Fux na poslanku.. zaczal sie myc 8O
Normalnie rozczulaja mnie te Maluchy :oops:

A wogole to oglaszam konkurs na imiona
Fotki pstrykne jak Maluchom jedzonko ulozy sie w brzuszkach :D
Obrazek

goska_bs

Post » Pt paź 06, 2006 19:09

Gosia ja moge pomóc przy łapaniu. Niestety nie moge na razie nic brac do domu, za duże ryzyko dla dorosłych kotów a zwlaszcza dla tych moich maluszków.

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Pt paź 06, 2006 19:20

Drynciu dziekuje za oferte pomocy :) jak zwykle jestes :aniolek: Na chwile obecna do zlapania jest napewno jeden burasek (brat lub siostra Włoska) bedziemy probować jutro z Mokkunia i Georginia. Po złapaniu wyladuje u nie w lazience (ciekawe gdzie je pomieszcze jak podrosna 8O - Ci co u mnie byli wiedza ze powierzchnia lazienki jest mikroskopijna).
Z tego co mowily karmicielki powinien byc jeszcze miot 3ciej kotki - ale wczoraj pomimo kilkukrotnego obejscia terenu (lacznie z wlazeniem w najwieksze krzaczory) nie znalazlam miejsca jego pobytu :oops:
Najwiekszym problemem teraz jest zdobycie kasy na sterylki.. ale mam nadzieje ze i to da sie jakos rozwiazac... (chociaz jeszcze nie wiem jak :roll: )
Obrazek

goska_bs

Post » Pt paź 06, 2006 19:48

Obiecane fotki :) (niestety kiepskiej jakosci :oops: )
Fux
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
WłosekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Fux i Włosek (ten z bialym krawacikiemto Fux)
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

goska_bs

Post » Pt paź 06, 2006 23:48

Kociaki tabletki polknely bez mialkniecia, plucia czy innych cyrkow 8O ja nie mam ran od pazurow ani zebow 8O ale manicure i pedicure jutro zrobimy :twisted: bo Fux zaczyna wspinaczke po mnie
Teraz tylko czekam na sliczne qpalki :oops: i odetchne na chwile z ulga
Obrazek

goska_bs

Post » Pt paź 06, 2006 23:53

No widzisz, jakoś to idzie :)

Śliczne kociaczki :D
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Sob paź 07, 2006 0:08

ślicznosci z nich. Takie malutkie i urocze. Jak bys chciała pomocy to daj smiało znac

dryncia

Od: Śro lut 01, 2006 17:23

Post » Sob paź 07, 2006 23:30

no proszę, jakie ładne kseróweczki :wink:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie paź 08, 2006 10:44

Mielismy wczoraj gosci :D fajnie bylo bo wreszcie wyniesli nas z lazienki i moglismy sie powygrzewc na sloneczku na kolankach :D i przedziurkowac palec jednej Dwunoznej 8)
Z rzeczy mniej milych wczoraj znow bylismy u weta :twisted: Znow bylo dziurkowanie dupek :evil: a do tego manicure i pedicure :twisted: ale Zielona byla z nas zadowolona :D powiedziala ze jak tak dalej pojdzie to w poniedzialek bedziemy sie pozbywac obcych (nie wiemy co to znaczy ale chyba nic gorszego od klucia w doopke nie ma)
Poniewaz juz nie jestesmy dzikie dzikie :oops: od wczoraj dostajemy jakies kropelki do oczek :twisted: a Włosek to ma jeszcze czyszczone i zakrapiane uszy (świerzb) baaardzo sie nam to wszystko nie podoba tak samo jak lykanie tabletek :twisted: no bo po co to wszystko jak juz czujemy sie lepiej?? Duza nakablowala Zielonej ze nie bylo qpali .. to dostalismy w domu cos ze strzykawki do pysia...i qupale sa :dance: Duza powiedziala ze qupale to jak dorosle koty strzelilismy :roll: Poniewaz jedenkupal wyladowal obok kuwety zaczelismy sie wydzierac zeby nasza Niewolnica przyszla i posprzatala bo brzydko pachnialo i przeszkadzalo w lazeniu :D :lol: Duza mowi ze jemy tez jak duze koty :D ...no kurde ale jak tu nie jesc jak to mleczko dobre..a puszeczka.. pychota :D dzis podobno mamy zaczac trenowac z jedzeniem chrupek.
Po wyqupkaniu sie ja Fux nabralem wigoru wiec Duza przyniosla myszke i pluszaka. Myszke fajnie sie morduje a na pluszaku ostrzy pazurki :D ale i tak najlepsze do zabawy sa nogi Duzej szczegolnie jak siedzi na tronie :D
Ta ciapa Wlosek nie che sie jeszcze bawic ani myszka ani ze mna ...ale juz ja go rozruszam :D
Fux pogromca myszek 8)
Obrazek
Nie udalo sie wczoraj zlapac mojego Rodzenstwa :cry: bo przychodnia byla zamknieta :evil: ale Duza obiecala ze pojedzie po niego
Włosek jeszcze "ciapa
Obrazek

beda talony na darmowe sterylki :D - zaczne wtedy umawiac terminy i .. wielkie lowy :roll:
Ostatnio edytowano Nie paź 08, 2006 14:02 przez goska_bs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

goska_bs

Post » Nie paź 08, 2006 11:06

Gośka, ja też mogę pomóc w łapaniu, to w miarę niedaleko ode mnie... :)
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

[poprzednia][następna]