STERYLIZACJA KOTEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 08, 2006 1:28

Zaprosiłam Kingę do nas na forum, po wysłaniu standardowego listu- odpowiedzi na informację o kociakach do wydania. Odpisała mi, że wie, jak ważna jest sterylka, ale nie stać jej na "ciachnięcie" 4 kotek, w tym jednej starszej, i prosi o pomoc. Wychodzę z założenia, że nikt nie jest winien temu, iż nie ma pieniędzy, a 400 zł na wydanie od ręki ma naprawdę niewiele osób :( Postanowiłam więc jej pomóc i pokazać, że nie jest sama w dążeniu do pomocy swoim kotom.

Jak obiecałam- zaraz coś wystawię na Kocim Bazarku, dorzucę także trochę funduszy od siebie :) Może choć 1 kotkę uda nam się wspólnie wysterylizować 8)

Kingę też zapraszam na nasze podforum aukcyjne- im więcej aukcji, tym szybciej uda się przeprowadzić zabiegi :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 12, 2006 22:21

podnoszę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob lut 03, 2007 19:32

Kinga na wątku bazarkowym piszesz, że jedna koteczka jest nosicielką panleukopenii.
Jak chronisz pozostałe kotki?

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob lut 03, 2007 22:05

ja jeszcze napiszę, że wszystkie pozostałe kotki są już po zabiegu :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]