nie mamy juz jak pomagac :( / kolejne maluchy z matka :( s3

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 30, 2006 2:45

Na działkowe okruszki i nie tylko:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=46066
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Pt cze 30, 2006 7:54

co prawda nie widzialam wczesniej takich aukcji, ale... mam troche kosmetykow Oriflame, nowych oczywiscie, zostaly mi po ostatnich zamowieniach i nie mam na nie chetnych, moge je wystawiac na bazarku, myslicie ze to ma sens?
tylko ja teraz nie bede miala nawet na wysylke :roll:

mama007

Od: Czw lut 17, 2005 14:43

Post » Pt cze 30, 2006 8:30

Kobitke przygarne wirtualnie. Te oczka takie przerażone.
Taki okruszek.
Dziękuję, że mogę pomóc.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt cze 30, 2006 8:32

mama007 pisze:co prawda nie widzialam wczesniej takich aukcji, ale... mam troche kosmetykow Oriflame, nowych oczywiscie, zostaly mi po ostatnich zamowieniach i nie mam na nie chetnych, moge je wystawiac na bazarku, myslicie ze to ma sens?

z tego co wiem to kupujacy moze rowniez pokryc koszt przesylki :)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Pt cze 30, 2006 8:33

Alina1971 pisze:Kobitke przygarne wirtualnie. Te oczka takie przerażone.
Taki okruszek.
Dziękuję, że mogę pomóc.

ta czarna malutka tak ? :) super! :)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Pt cze 30, 2006 8:37

Zaraz wyśle cosik.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Pt cze 30, 2006 8:38

lidiya pisze:
mama007 pisze:co prawda nie widzialam wczesniej takich aukcji, ale... mam troche kosmetykow Oriflame, nowych oczywiscie, zostaly mi po ostatnich zamowieniach i nie mam na nie chetnych, moge je wystawiac na bazarku, myslicie ze to ma sens?

z tego co wiem to kupujacy moze rowniez pokryc koszt przesylki :)

ok, a czy ktos moglby za mnie wystawic na bazarku te kilka kosmetykow? przez weekend chyba zostane bez kompa, jade do krakowa na egzmain za chwile, wroce dopiero w niedziele, a pieniazki trzeba jak najszybciej jak widze. moze ktos moglby pomoc? jesli tak to wysle na pw dane co mam na zbyciu :)
pozdrawiam

mama007

Od: Czw lut 17, 2005 14:43

Post » Pt cze 30, 2006 10:58 trzy malutkie bidule:(

Witam,co do karmy dla juniorów-Whiskas teraz prowadzi taką akcję ROŚNIJ ZDROWO(tak wiem to nie jest karma najlepszej jakości,ale małych teraz jest tyle,a pewnie kazdy z nas ma jakieś ograniczenia finansowe)i wysyła darmowe paczuszki dla malych kotów-jedzenie na 4 dni.Wystarczy się zarejestrować na stronie www.whiskas.pl.Wysyłają tylko jedną paczuszkę na jeden adres.Dlatego też zarejestrowałam tam wszystkich moich znajomych,aby przyszło wiecej jedzonka dla bidiul,a mam ich pod opieką sporo(bezdomnych)i trzy własne schroniskowe.Podobną akcję prowadzi również pedigree dla piesków.Póki jest okazja można korzystać...Proszę Lidio o podanie danych do konta wraz z danymi i adresem właściciela konta to zrobię jakiś skromny przelew dla bidulek.Trzymam kciuki za maluchy i proszę nie wątpij...Wszystkich nie da się uratować,ale chocby jedno uratowane kocie życie to już sukces. :)

Miciułka

Od: Czw kwi 20, 2006 10:49

Post » Pt cze 30, 2006 15:03

Lidio, podesłałam kilka grosikow - tyle ile mogłam.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pt cze 30, 2006 15:17

Ja zarajestrowałam się na pedigree i dostałam 4 saszetki z jedzeniem i chyba 400gram suchej karmy. Bezdomniaczkom smakowało

szczęściara

Od: Sob cze 03, 2006 18:27

Post » Pt cze 30, 2006 22:35

dzieki wszsytkim!!!

Mam okazje urzadzic w piwnicy 1 male pomieszczonko awaryjne dla kotow. Niestety trzebaby w nie zainwestowac BO:

-drzwi sa z kilku zbitych desek pomiedzy ktorymi sa szpary, ze pies by sie zmiescil. trzebaby wstawic nowe- jakie metalowe, piwniczne. w nowych drzwiach potrzebne bylyby zamki, zabezpieczajce dobrze pomieszcznie przed zlodziejami
- sa dziury w scianach ktore trzebaby jakos zalatac aby oddzielisc sie w pelni od sasiedniej piwnicy
- potrzebne byloby linoleum bo podloga jest z takiego pylacego, syfiacego betonu :/

No :/
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Pt cze 30, 2006 22:39

Lidka, moge tylko tak pomoc - jak tylko dorwe sie do maszyny w normalnych godzinach, zamierazm uszyc i wystawic dla Was 2 kocianki

przepraszam, ze tylko tyle :oops:
ale finansowo nie mam jak pomoc osobiscie :(

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pt cze 30, 2006 22:46

beato powiem Ci szczerze, ze jesli chodzi o mnie to czasem mam takiego dola, ze pomaga mi nawet to, ze ktos po prostu o nas mysli.

sasiadka pozwolila mi jeszcze ze 2 dni potrzymac maluchy w jej piwnicy. nie ma tam za bardzo warunkow, okruszki siedza w klatce po kroliku...
dzis kilka godzin sprztalam to pomieszczenie, ktore moznaby zaadaptowac na taka mala przechowalnie (dla awaryjnych przypadkow). nanosilam sie zupelnie sama takich ciezarow ze szok...
Niestety nie mam skad przepropwadzic tych wszsytkich 'remontow' :/
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Pt cze 30, 2006 22:50

Obrazek

musze isc z tym maluszkiem do jeszcze innego weta na konsultacje. PRZDZIWNIE chodzi! 8O
Poprzedni wet mwoil, ze mala moze miec jakis uraz, ale ze i tak nie zmona nic na to poradzic.

mala chodzi w takiej pozcycji jakby byla przyczajona, czyli dupka wyzej, przednie lapki za polozone i glowa nisko. w taki sposob calkiem porzdanie broi, ale lapki jej sie wyginaja, krzyzuja :roll: Dziwne....
Koci katar juz widac, ze sie leczy, a i oczka tez ladniej juz wygldaja.

maluszki jedza duuuzo i ze smakiem. Tylko... smutno im w tej klatce
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Pt cze 30, 2006 22:51

Lidka :(
Ty uwazaj na siebie misiu, bo Ty delikatna mimo wszystko jestes
i ciezarow sama nie powinnas dzwigac
ja wiem, jak trzeba...

mysle o Was ostatnio intensywnie
macie duze potrzeby, malo pomocy dostajecie w sumie, no i jestes tam prawie sama...
postaram sie jakos pomoc chociaz aukcjami kilkoma

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]