fajnie ze dziewczynki coraz lepiej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Wywalczyłam tylko spanie od strony pokoju, a nie od strony TŻ-ta, bo gotów był przenieść się na kanapę - TŻ oczywiście, nie Otis![]()
amelka pisze:fajnego fachowca trafiłaś-u mnie jak przychodzi jakis hydraulik np to słyszę-ile pani ma tych kotówa ja mowie ze tylko 3
![]()
izaA pisze:Może gdyby koty wybierały jego - to miałby inne zdanie na ten temat, ale koty adorują mnie, o co zwyczajnie jest zdadrosnyNie przeszkadzają mu koty w łóżku, wydaje mi się, że nawet lubi to okazywanie przez nie uczuć, jemu przeszkadza, że jak się chce do swojej żony przytulić, to na drodze spotyka coś włochatego
Dlatego stanowczo przekąłdam Otis na drugą stronę i wtulam się w TŻ-ta
amelka pisze: ostatnio poszedł spać do drugiego pokoju bo mowi ze dla niego miejsca nie było-bo sie obłożylam kotami
izaA pisze:A co ty robisz Gosiu w tej wannie z aparatem![]()
izaA pisze:Tak podejrzewałam, ale opowieść mogła mieć inny przebieg, na przykład zawsze się kąpię z moją cyfrówką, bo lubię ją mieć pod ręką, w razie co...![]()
izaA pisze: jak już zejdę na dół po aparat, to na przykład Otis - co by nii robił - biegnie za mną, bo a rusz wyżebrze coś do jedzenia w kuchni przy okazji? Jeszcze mu się nigdy to nie udało, ale on się tak łatwo nie podaje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 45 gości