FRYTKA ma DOM. Trzymajmy kciuki za akceptację.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 19, 2006 8:28

przecudna jest 8O Nie wierze, że jeszcze szuka domu....

Elżbieto.. moze napisz w tytule, ze takie piękne sreberko z czerwonym noskiem szuka domu.

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon cze 19, 2006 8:55

Na razie w sekrecie - ale powiem Wam, że dziś będą pierwsze oględziny. :D
Jest ktoś, kto chciałby Frytkę poznać i jeśli wzajemnie przypadną sobie do gustu - Frytka może mieć forumowy dom za kilka dni.

Pani chce ja przetrzymać u siebie do czwartku, bo w czwartek umówiona jest na wizytę u weta celem zdjęcia posterylkowych szwów i ostatecznej weterynaryjnej kontroli.

Najlepsze jest to, że Pani bardzo Frytkę pokochała i oddawać ją będzie wbrew własnemu sercu. Niestety Rezydenci i własny mąż jest u Pani na pierwszym miejscu.

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Pon cze 19, 2006 9:08

:D:D:D
Obrazek Obrazek

gosik96

Od: Wto maja 09, 2006 8:00

Post » Pon cze 19, 2006 11:14

trzymam kciuki!!!
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pon cze 19, 2006 18:44

oby :wink: oby :wink: oby :wink: oby :wink:

ale tak na wszelki wypadek :wink: :
hmm...rezydentów może można jakoś przekonać... :?:
a mąż... jakby tu powiedzieć... :wink: ja tam wolę moje sześć kotów (za chwilę siedem, burasek bez ucha nadal czeka w schronie i chyba się zdecydowałam) od jednego męża :wink: :wink: :wink: chyba że byłby jakiś, co by nie miał nic przeciwko nim :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon cze 19, 2006 20:25

Z tego co pisała Elżbieta, mąż tej Pani to schorowany, starszy człowiek... Tu nie chodzi o złą wolę, tylko o czyjeś zdrowie, a może i życie.
Obrazek Obrazek

gosik96

Post » Pon cze 19, 2006 21:00

no przecież żartowałam :oops: jak każda zgorzkniała stara panna :wink:

i jak? spodobała się?

p.s. jak ona mogłaby się nie spodobać...?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto cze 20, 2006 16:45

Jak tam piękna kicia? Znalazła domek? przejęłam się historią jej doświadczeń... Co nowego?

Rene

Od: Śro lis 23, 2005 8:28

Post » Wto cze 20, 2006 19:57

no i jak whiskasko? poszczęściło się...?

Wielbłądzio

Post » Wto cze 20, 2006 20:24

chyba jeszcze oględzin nie było :(
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Śro cze 21, 2006 9:04

Wstydzę się bardzo. :oops:
Podesłałam do Pani cztery osoby (w tym jedną forumową i trzy, które zgłosiły się w związku z ogłoszeniem Frytki w ogłoszeniach adopcyjnych "miau").
A Pani coś "kręci". Wczoraj przyznała mi się przez telefon, że odczuwa to tak, jakby miała własne dziecko oddać....
Chyba próbuje przekonać do Frytki Rezydentów.

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Śro cze 21, 2006 9:20

Elżbieta P. pisze:Wstydzę się bardzo. :oops:
Podesłałam do Pani cztery osoby (w tym jedną forumową i trzy, które zgłosiły się w związku z ogłoszeniem Frytki w ogłoszeniach adopcyjnych "miau").
A Pani coś "kręci". Wczoraj przyznała mi się przez telefon, że odczuwa to tak, jakby miała własne dziecko oddać....
Chyba próbuje przekonać do Frytki Rezydentów.

E tam.. moim zdaniem nie masz się czego wstydzić.. :D
Najważniejsze, żeby kicia miała dom.. A jak pani chce ją zatrzymać to ja bym się tylko cieszyła.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Śro cze 21, 2006 17:48

no pewnie, że tylko się cieszyć :wink: :wink: - oj, ale byle ta pani nie rozmyśliła się, kiedy chetni już spasują :?
w razie czego postaraj się ich 'odświeżyć', przynajmniej osobę z forum...

koteczka prześliczna i wcale się jej nie dziwię :lol:, ja też z bólem serca oddaję Futra, które biorę do adopcji :kitty:
teraz, kiedy przywiozę Kizia (biedaka z Palucha, kupkę kociego nieszczęścia), stanowczo muszę wyadoptować Truśkę - a już przyzwyczaiłam się do myśli, ze zostanie :( i tak mi smutno się z tym pogodzić :( :(

tu czy tam: powodzenia Sreberko :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Śro cze 21, 2006 19:30

Koteczka jest u mnie. Przywieźliśmy ją jakieś pół godziny temu, a ona już leży ze mną na łóżku i mruczy :):):)

Koteczka bardzo stresowała się w drodze, chciała się wydostać z transporterka i miauczała. Już wiemy, że chyba boi się zamknięcia. Natomiast w mieszkaniu od razu pojadła, napiła się i poszła zwiedzać. Pobawiła się futrzaną zabaweczką na sznurku, obśliniła ją kompletnie i dalej poszła zwiedzać.

Czikita przyjęła nowego lokatora o dziwo bardzo przyjaźnie, ale za to Frytka już taka przyjazna nie jest :twisted: A najlepsze jest to, że ona na Czikitę gwiżdże! Ten kot nie miałczy, tylko gwiżdże! :lol:
Czikita nie chciała być gorsza, więc zaczęła warczeć i prychać :D:D:D

Generalnie chodzą na zmianę jedna za drugą, ale trzymają dystans conajmniej metra od siebie, co i tak uważam, za bardzo mały dystans :) Kiedy wzięłam kompa na kolana, by napisać, ona od razu wskoczyła na łóżko, rozłożyła się obok mnie i słodko mruczy :)

Myślę, że dziewczyny szybko się polubią, a przynajmniej zaczną tolerować. Już teraz widzę, że intersują się jedną zabawką, Frytka właśnie poszła zobaczyć, czym się bawi Czikita.... Ojeja i znów gwizdy i warki :D:D:D:D No cóż, cudów nie ma co się spodziewać :D:D:D

Frytka ma wspaniały ogon, taki... dostojny. Cała jest piękna. Jutro wstawię zdjęcia, bo kabelek w pracy.

Ależ ja sie cieszę :D:D:D:D Jupiiiiii!
Obrazek Obrazek

gosik96

Post » Śro cze 21, 2006 20:16

cieszę się bardzo;))))))))))

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]