fordka pisze: właściwie to nie wiem dlaczego jeszcze tu coś piszę po tym jak mnie obraźliwie potraktowano rano, i jakoś nie mam ochoty być oceniana jako złe miejsce dla waszych kociaków.
Fordka, zaczełaś raczej agresywnie i niezyt grzecznie, jesteś nowa, nie dziw się, że nikt nie rzucił się na Ciebie z bukietkem powitalnym
fordka pisze: wyraziłam tylko opinie że czasami lepiej nie przesadzać i docenić tych zwykłych "niedouczonych" wg was "złych" ludzi i pozwolić im opiekować się zwierzakami.
Pozwalamy, tylko po prostu radzimy, jak to robic lepiej

- porównaj to, co napisała Jana
fordka pisze: moje hasło do Forumowiczów, nie róbcie tutaj klubu dla wybrańców, nie obrażajcie nowych, liczy się każdy gest ze strony szarego człowieka a miska nawet kiepskiej marki jedzenia jest lepsza niż bezdomność
Wiesz, ale to już jest rodzaj klubu, przynależność jest dobrowolna, nowych nie obrażamy ale też prosimy ich o nie obrażanie nas, "szarym" ludzim też dajemy koty
Poczytaj więcej, pomyśl i zostań z nami
Lub nie - decyzja należy do Ciebie
W której częsci wielkopolskiego mieszkasz - mniej więcej w jakiej odległości od Łodzi? Pytam, bo gdybyś zechciała wziąć te kociaki trzebaby transport zorganizować ...