Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Mały burasio już po wizycie u weta, na razie nie wygląda najlepiej, jest chudziutki, oczka całe zaropiałe, nosek zatkany pewnie, dlatego nie chce jeść, no i bardzo saneczkujemy (ma bardzo bogate życie wewnętrzne). Pan kot ma ok. 4 miesięcy jest ślicznie pręgowany.![]()
Pilnie trzeba złapać tego drugiego pewnie jest w takim samym stanie![]()
Drynciu u Ciebie jest ta młodsza kotka, a ta starsza faktycznie ma jakieś zmiany na skórze w sobotę idziemy do weta na przegląd paszczęki to dopytamy o te zmiany skórne.
dryncia pisze:sukces Wrzaskunka nie miaukneła przez cała noc ani razu. Daje sie mi miziac, brzuszek nastawia. Kochane kocisko. Jest odwazniejsza od Czarnulki. Czarnulka jest brdziej zaleknione, lie lubi na kolanka, to nie biore, ale za to ma potrzebe lazenia mi po meblach. Na noc dostały przdpokuj i łazienke, kuwetke z pudełka i osobne miseczki. do klatki nakładłam wiecej szmatek, ale wzgardziły i spały na szmacie w koacie za drzwiami albo na gołej podłodze ( to im sie zmienialo) Dałam im nawe moja oduche ale zwgardziły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh, sylwiah28 i 257 gości