Ogloszenie - Stowarzyszenie na rzecz zwierzat: Slask

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 11, 2006 6:45

w najblizszym czasie bedzie organizowane spotkanie na ktorym omowione zostana biezace sprawy - mozna przyjsc i sie wszystkiego dowiedziec, ewentualnie zaproponowac swoja role 8)

bedzie podany rowniez drugi numer telefonu

podobno zglosilo sie juz kilka osob, glownie do pomocy doraznej, plus jedna emerytka dysponujaca duza iloscia czasu 8)
mysle zatem, ze sprawa ruszy

acha, p. Basia interweniowala juz w sprawie tych szczeniat w SCC, prawdopodobnie pochodza z pseudohodowli :roll: nie sa szczepione, ale maja ksiazeczki, sprawa w toku
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Sob lut 11, 2006 13:25

Ciesze sie ze byla interwencja niestety pieski w SCC dalej sa w niezmiennych warunkach :( Zwierzatka co jakis czas sa wymieniane jak ich nikt nie kupi :(

Pei

Od: Wto wrz 27, 2005 13:55

Post » Pon lut 20, 2006 12:23

Kopiuje z dogomanii :)

***Witam wszystkich chętnych do współpracy z p. Barbarą, jestem po rozmowie z panią Basią wiem ze z każdą chętna osobą będzie chciała rozmawiać indywidualnie, ja mam spotkanie juz w czwartek, z uwagi iz nie znamy się, bezpieczniej jest poznać sie na gruncie neutralnym , są ludzie i ludziska, relacja w piątek po spotkaniu, dodam iż jestem pracownikiem prasy śląskiej której też nie jest obojętny los zwierząt, pozdrawiam wszystkich zainteresowanych, Ewa Kardas****
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

[poprzednia]