Jak ją ktoś podleczy i odchucha to będzie miał wspaniałego kota, który będzie kochał z całych sił.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:A dziewczyna w jakim wieku jest mniej wiecej?
Przegapilam info?
Anonymous pisze:Dorota pisze:A dziewczyna w jakim wieku jest mniej wiecej?
Przegapilam info?
Doroto, nie napisałam wcześniej że mała ma 5 miesięcy.
To całkiem młoda dziewczynka
safiori pisze:A ja myslałam że to dorosła koteczka a to maluch.
anova pisze:Bardzo się cieszę dzieweczyny, że promujecie Przytulankę. Miałam okazję ją poznać (wizyta u weta) i od razu mnie zawojowała. Jest strasznie przytulasta i słodka. A jesli chodzi o wygląd - zajrzyjcie na watek o mojej Gai i przypomnijcie sobie jej pierwsze zdjęcia, które robiła
Tika. Mała wyglądała na nich koszmarnie - zasmarkany bury niedźwiadek. No a teraz Gaja jest wytworną czarna księżniczką, z piekna sierścią i błyszczacymi oczkami
Catrina pisze:anova pisze:Bardzo się cieszę dzieweczyny, że promujecie Przytulankę. Miałam okazję ją poznać (wizyta u weta) i od razu mnie zawojowała. Jest strasznie przytulasta i słodka. A jesli chodzi o wygląd - zajrzyjcie na watek o mojej Gai i przypomnijcie sobie jej pierwsze zdjęcia, które robiła
Tika. Mała wyglądała na nich koszmarnie - zasmarkany bury niedźwiadek. No a teraz Gaja jest wytworną czarna księżniczką, z piekna sierścią i błyszczacymi oczkami
Zagadzam się że Zgredeczka to kandydatka na łabędzie. Wystarczy tylko trochę troskliwej opieki i na pewno będzie z niej ślicznotka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Savilala, smoki1960 i 75 gości