A ja polecam prywatną klinkię dr.Przędzika i jego zony,klinika jest na ul.Na Błonie 61B(tel.636-24-56) ,niedrogo,profesjonalnie,miło.Jeżdzę tam z moimi kocicami i maluszkami i naprawdę jest ok.Doktor prowadzi tam jednocześnie sklep z karmami i z dietami weterynaryjnymi ,więc jak ktoryś zwierzak ma problemy to od razu doradza karmę.Diety drogie ,ale jak to diety.
Polecam jeszcze klinikę dr. Wojtaszka na ul.Wawrzyckiej 37 w Wieliczce(tel.278-57-32),niedrogo ,bardzo profesjonalnie ,tylko droszkę mrukliwie

ale to nie tak ważne,tylko to ze Pan doktor wyciąga koty i psy i inne zwierzaki typu fredki(ktorymi np.Dr Bakowski nie chcial sie zająć)z najgorszych chorób.
W tych klinikach nie płaci sie za poradę ,za wizytę tylko za rzeczywiste leczenie.
Znajoma mowiłam mi jeszcze o lekarce przyjmujacej w Zabierzowie(dopytam się o adres)też tanio,miło(kastracja kocura 40 zł!!!!!)
Natomiast kiniki Krak -Vet nie polecę już nikomu.Do pażdziernika bylam jak najbardziej za,ale od czasu porodu mojej drugiej kotki wszystkim odradzam.
kotka się męczyła,nie mogla urodzić pierwszego kociaka(utknął)a jak zadzwonilam to mi powiedzieli ze nikt nie przyjedzie ,bo nie ma kto(bylo 5 na dyzurze w różnych częściach miasta),tylko mam kotkę przywieżć sama.No jak mam wsadzić do samochodu cierpiące zwierze,wyrywające się?!Po co do cholery oni są?Tym bardziej ze jak się zaczął porod to dzwoniłam by się przypomnieć i zapewnić sobie przyjazd w razie kłopotów.Porody przyjmuje sama ,bo moje kocice nie mają raczej problemów z porodem,są duże ,kociaki małe i wszystko powinno iść naturalną drogą ,ale klopoty zawsze mogą się zdarzyć.Nie mam zaufania do lekarzy ktorym kasa zaczyna przesłaniać ich powołanie.Tym bardziej ze za sam przyjazd do porodu (oglądnięcie kotki+ zastrzyk z wapna płace 150 zl.Co do Dr.Bakowskiego nie bedę się wypowiadać ,bo duzo by mowić ,a moi znajomi ktorzy pare lat leczyli u niego zwierzaki(jeszcze jak przyjmował w ruderze na Parkowej) mogli by długo opowiadać.Najlepiej świadczy to ze przenieśli sie do dr.Wojtaszka.