KTO PRZYGARNIE?!-Kitka zostaje z nami :)-RUJKA :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 01, 2005 8:52

Kameo!!! :twisted: co zrobiłas kotkom? :twisted: juz nic o sobie nie opowiadają 8)
i zdjęć nie ma :?
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Czw gru 01, 2005 12:46

:oops: :oops: :oops:
Wszystkich zainteresowanych dalszymi opowiesciami kota Filemona i jego współlokatorki bardzo przepraszam za brak odzewu. Po pierwsze byłam chora a w domu kompa brak, po drugie wyzdrowialam a aparat nie współpracuje z kompem w pracy :roll:
Obiecuję wkleic zdjecia i dalsze opowieści w najbliższy weekend najpóźniej.
kameo

"Pańcia zapomniała dodać, że w dalszym ciągu szukam chętnych ( bo moi ludzie juz nie szukają) na adopcję tej śliniacej sie lizuski, która zjada wszystkie kulki RC z mojej prywatnej miski :roll: "
Filemon
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Czw gru 01, 2005 12:53

Filemonie, a jak wołają na tą "małą", która tyle zamieszania narobiła w twoim spokojnym i poukładanym życiu?
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Czw gru 01, 2005 13:11

"Jak przystało na nie-kota ( bo jaki szanujacy sie kot caluje własciciela i daje brzuch do miziania? :roll: ) ma głupawe imię Kitka (buehehe.. :ryk: - chociaż to mnie satysfakcjonuje). Miała mieć na imię Niutonka ze wzgledu na podobieństwo do jakiegoś Niutona z Forum (?) ale została Kitką ( :twisted: :lol: ). Tak uczciwie musze przyznac, ze juz zaczynam akceptowac jej pobyt w MOIM domu. Ona zjada co prawda wszystko z misek ale za to moge ją ganiać po mieszkaniu i gryźć po łapach. Mam nadzieje, że jak podrośnie to nie będzie tego pamietała i sie nie zemści... Jakby nie patrzeć będzie z niej kawał baby :strach: . Ona ma teraz jakieś 4-5 m-cy a juz jest jak pół mnie 8O. Pańcia pokaże zdjęcia to zrozumiecie dlaczego sie lekko cykam :oops: .
Kitka łazi za ludźmi krok w krok, ale mnie tez pilnuje (myślę, że ona sie podkochuje we mnie, co zresztą jest dla mnie zrozumiałe i oczywiste 8) ). Fajna jest, no!"
Filemon
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Czw gru 01, 2005 13:41

Filemonie ja Cie rozumiem poprostu doskonale.Do mnie tez po roku przyprowadzili jakies czarne cos i nawet nie zamkneli tego w lazience tylko od razu na salony :roll: Ech,wogole szkoda slow.Ale mysle sobie ze moze dopusc Kitke do kompa,zobaczymy co ma do powiedzenia.A noz sie okaze ze ona sie w Tobie zakochala :1luvu: A w koncu kto sie lubi ten sie czubi nie?My to sie ciagle czubimy i doprowadzamy pancie do szalu.Ale po dluzszym zastanowieniu stwierdzam ze nudno by bylo samej a skoro to czarne sie juz zadomowilo to ostatecznie moze zostac.
Kicia
:>
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ank_a

Od: Czw lut 10, 2005 15:16

Post » Pt gru 02, 2005 12:38

" Najnowsze wiadomości z frontu: Dzięki Waszej opieszałości ( naprawde liczyłem na Waszą pomoc w pozbyciu sie tej malej intruzki :roll:) Kitka zostaje u mnie w domu NA ZAWSZE! :crying:
Skąd wiem? - wczoraj byliśmy z Pańcią u weta na szczepieniu Kitki i niby "przy okazji" mnie też zabrali :evil: (juz nawet nie wdaję sie w szczegóły gdzie i co mi wsadzali :evil: ) i słyszałem jak Pancia mówiła pani weterynarz, że Kitka zostaje na zawsze.
No nic, muszę przełknąć tę porażkę i zacząć myśleć tak jak moi ludzie, że ona jest członkiem naszej rodziny.
Mam nadzieje, że przez tą małą srajde nie bede musial teraz co chwile chodzić do weta :roll: . Poza tym to nawet sie cieszę-mam z kim pogadać jak ludzie są w pracy :wink:

były jedynak Filemon
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Pt gru 02, 2005 12:43

Witaj w klubie byłych jedynaków :twisted:
Też kiedyś byłam szczęśliwa :twisted:
Ale nic to, może się przyzwyczaję. Ty pewnie też. Ja na szczęście mam w domu dwójkę intruzów i najczęściej zajmują się sami sobą. Jak Ci ta mała dokuczy za bardzo, to pokombinuj, może Ci Pańcia jeszcze jednego współlokatora załatwi, to będziesz miał spokój.

Też była jedynaczka
Ruda
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Pt gru 02, 2005 12:57

Filemonku,
Pańcia zostawiła Kitkę w domu - wyłącznie ze względu na Ciebie i właśnie po to, abyś się nie nudził będąc w domu sam.

Niedługo przekonasz sie, że jej decyzja była słuszna.
Poprzytulaj się do Pańci i podziękuj jej za to, że tak dba o Twoje samopoczucie.
Dobra Pańcia !

Elżbieta P.

Od: Śro lut 02, 2005 0:40

Post » Pt gru 02, 2005 20:49

Filemonku, nie chciałam Cię martwić, ale czułam, że tak się to skończy :wink: i nawet Twojej Pańci i Kitce kibicowałam 8) Ja mojego Puncika załatwiłam w ten sam sposób, albo i gorzej bo od razu przyniosłam do domu 2 szalone kociaki, a Twoja Pańcia jest tak kochana, że robi to stopniowo :lol: Niestety lub stety Pańcie już tak mają :wink: Mizianki dla Was i nosek do góry :lol:
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Pon gru 05, 2005 10:58

Filemon jak tam relacje z Kitka?
:>
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ank_a

Od: Czw lut 10, 2005 15:16

Post » Pon gru 05, 2005 11:12

No to super dla wszystkich mone usciski i dla Cibie głaski Filemonku,niewiem czy moja kicia o tym marzy ale ja tak chciałabym mieć okok rozsadnej Arileki małego rozbrykanego kociaka, ale TŻ :(
mówi ze ja całkiem zbzikowałam na punkcie kotów :lol:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pon gru 05, 2005 11:49

"Ciocia Fraszka obiecała wkleic zdjecia. Wtedy sami zobaczycie jak żyjemy z Kitką. Na zdjeciach nikt nie uwiecznił tych momentów, kiedy z mojej miski znika jedzenie, bez mojego udziału :roll:, chyba zrobili to specjalnie, zeby nikt sie nie dowiedzial jaka to mala podstępna żmijka jest. Pańcia niby nie widzi jak Kitka biega za mną i podgryza mi łapy z tyłu :? , ale oczywiscie jak ja jej oddaje to ta mała drze sie wniebogłosy i cała armia ludzi biegnie ją pocieszać :roll: . Ale mimo jej podstepnego charakterku-Kitka jest ok i kocham ją ( zwłaszcza teraz, kiedy w domu jest remont i jacyś dziwacy robią mnóstwo hałasu-wtedy moge sie do niej przytulić -oficjalnie, zeby ją bronić 8) )"
Filemon
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Pon gru 05, 2005 11:56

Witaj Kitko, moja imienniczko! :D
Filemonie, Kitka to piękne imię :twisted:
Kitka
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 05, 2005 12:29

To ja Filemon, możecie mnie wreszcie podziwiać :D
Obrazek

A to moja Kitka :wink:
Obrazek

Całkiem fajnie pobawić się wspólnie myszką:
Obrazek Obrazek Obrazek

c.d.n.
Ostatnio edytowano Pon sty 23, 2006 16:14 przez Fraszka, łącznie edytowano 4 razy
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pon gru 05, 2005 12:32

fajnie ,super kociaki i cudny wygląd :lol:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

[poprzednia][następna]