Problem techniczny - jak podawać scanomune

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 18, 2005 22:01

kota7 pisze:To ja do Łodzi na intensywne szkolenie jadę. Bo z tabletami mam nieustający problem. Już Mirka usiłowała mnie nauczyć, ale ja jakaś niewyuczalna chyba :roll:

to ja sie do Mirki nie umywam, ona ma wieksze doswiadczenie, ale zaprosic moge :wink: :lol:
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Nie wrz 18, 2005 22:01

Zgadzam sie to jest dobre rozwiazanie.. Moj Synus mial dostac tabletki na odrobaczenie.. do samego pyska wet kazal wcisnac.. no z pierwsza to mi nie poszlo zbytnio bo maly mi zwijal jezyk w rurke.. pomyslicie.. no i
ze wrzuceniem ptosto do gardla to byl problem.. hehe.. ale wkoncu wzielam go z zaskoczenie i udalo sie! Jesli to duze kapsulki.. to musisz uwazac.. jesli.. takie wmiare to niestety taki brutalny sposob to najlepsze rozwiazanie.. ja przytrzymywalam zamkniety puszczek... chociaz moj kote potrafil odejsc z moich kolan ze zamknietym, ja patrze a tableta na ziemi.. :D hihi..
Obrazek
'Nie myśl o tym, czego ci brak. Lepiej pomysl co mozesz zrobic z tym co masz!'

Brauni

Od: Nie kwi 13, 2003 20:04

Post » Nie wrz 18, 2005 23:39

Jesli bardzo protestuje i drapie,można kota zawinąć w ręcznik albo wpuscić do rękawa kurtki/ podomki. Tu ważniejsze zeby dostał lek niż delikatność
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

[poprzednia]