nie mam glowy do takich planow teraz, bo jakos tak nie moge o tym tak spokojnie jeszcze rozmawiac

Nie tak jednak ten fundusz sobie wyobrazalam, tzn nie na taki, wg mnie, cel mialyby isc pieniazki. Ktos wplacil na Rudiego, nie wiem, czy chcialby, by za ta kase byla klatka-pulaka..... wiem jednak, ze nic nie mialby przeciwko ratowaniu drugiego takiego kota, jak Rudi.
Co do sterylek, to schronisko robi darmowe sterylki wolnozyjacych kotek. Tak wysterylizowalam dziczke z naszego osiedla. Sa na to srodki z Urzedu Miasta i warto z nich korzystac. Tna malym cieciem, wiec kotka wg nich jest do wypuszczenia na drugi dzien (ja jestem jednak za 3 dniami). Rozdaja tez darmowa Provere. Maja tez klatke pulapke, ale rowniez jest oblozona, wiec o terminy ciezko.
Korzystajcie z tego dziewczyny, bo sa to pieniadze dokladnie na ten cel przeznaczone. Trzeba sie zapisac na operacje, rano kotke sie przywozi, a kolo poludnia odbiera juz wybudzona. Tel do nich 656-78-42. Sa do takich operacji wyznaczeni i robia je masowo, od poniedzialku do piatku. To sa przeciez tez nasze pieniadze, wiec dlaczego by z nich nie korzystac?