Devony, devony - klub się rozrasta!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lut 12, 2005 17:43

Jowita pisze:
drotka pisze:Jowita, masz dwóch chłopaków?

dwóch ex-chłopaków ;)

uścisk łapki od ex-chłopaka Dyzia :wink:
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Sob lut 12, 2005 17:47

drotka pisze:
Jowita pisze:
drotka pisze:Jowita, masz dwóch chłopaków?

dwóch ex-chłopaków ;)

uścisk łapki od ex-chłopaka Dyzia :wink:

mozna powiedzieć, że jada na tym samym wózku... :D
ale Gizmo, zanim go dopadł skalpel, zdążył zostać ojcem - i to jakiej ślicznej dziewczynki - Czandriki!
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Sob lut 12, 2005 17:56

Jowita pisze:mozna powiedzieć, że jada na tym samym wózku... :D
ale Gizmo, zanim go dopadł skalpel, zdążył zostać ojcem - i to jakiej ślicznej dziewczynki - Czandriki!

no ale to ja musialem tlumaczyc malej ze jej tato nie jest juz takim mezczyzna jak byl i ze wbrew temu co mowila o tym mama powinna go nadal kochac bo nie to jest w zyciu najwazniejsze :) no i ze przez to co stalo sie i sie juz nie odstanie Gizmo stal sie bardziej wrazliwy na sztuke i ogolnie wzrosla jego empatia itd :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Od: Pt sty 28, 2005 1:29

Post » Sob lut 12, 2005 17:59

szczęściarz :D

Dyzio nie miał takiej szansy choć... raz próbował i mało brakowało... :oops: i po tej akcji wszystko potoczyło się baaardzo szybko.
:wink:
Teraz zostala nam sterylka panny kizi, na którą ciągle brakuje mi czasu więc aktualnie kota męczy siebie i nas kolejną rujką :oops: :oops: :oops:

ale zestaw kolorystyczny mamy bardzo podobny :lol:
TŻ zawsze mówi na nie - Mlekota i Blekota
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lut 12, 2005 18:00

Goura pisze:

no ale to ja musialem tlumaczyc malej ze jej tato nie jest juz takim mezczyzna jak byl i ze wbrew temu co mowila o tym mama powinna go nadal kochac bo nie to jest w zyciu najwazniejsze :) no i ze przez to co stalo sie i sie juz nie odstanie Gizmo stal sie bardziej wrazliwy na sztuke i ogolnie wzrosla jego empatia itd :roll:

i teraz lubi wąchać kwiatki i gotować... Mam nadzieję, że moja wnusia :D to zrozumie...
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Sob lut 12, 2005 18:02

drotka pisze:szczęściarz :D

Dyzio nie miał takiej szansy choć... raz próbował i mało brakowało... :oops: i po tej akcji wszystko potoczyło się baaardzo szybko.
:wink:
Teraz zostala nam sterylka panny kizi, na którą ciągle brakuje mi czasu więc aktualnie kota męczy siebie i nas kolejną rujką :oops: :oops: :oops:

ale zestaw kolorystyczny mamy bardzo podobny :lol:
TŻ zawsze mówi na nie - Mlekota i Blekota

moje są jak czekolada mleczna :D - Devoniś cały czekoladowy (tylko na biuście ma kilka bialych włosków), a Gizmuś bielutki jak śnieg :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Sob lut 12, 2005 18:03

Jowita pisze:
Goura pisze:

i teraz lubi wąchać kwiatki i gotować... Mam nadzieję, że moja wnusia :D to zrozumie...

tym bardziej powinna być z niego dumna :wink:
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lut 12, 2005 18:06

mój Malutek się kłania :D [/list]
Mysza, Felinka, Zenuś, Malutek i Pipi

www.empatia.pl/futro

Trop

Od: Czw sie 28, 2003 12:26

Post » Sob lut 12, 2005 18:09

cześć Trop :D
jak się młody miewa?
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lut 12, 2005 18:09

drotka pisze:jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania klubowe :D

ja z Kielc tez moge dojechac :)

drotka pisze:czy możemy założyć ten klub już dzisiaj :?: :wink:

ja tez jestem za :) dzisiejszym dniem :) bo czemu by nie :) To co zapisujemy dzisiejszy dzien jako dzien powstania klubu? Tylko Jowita zaczelas to powiedz jak taki klub sie zaklada :) i co mamy w planie :)

trzeba ustalic zalozenia i to jakie mamy oczekiwania wzgledem klubu :) czy juz macie na mysli cos konkretnego? Znacie jakis inny koci klub taki wzorcowy zebym sobie z Czandrika zajrzal i zobaczyl o co biega?
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Sob lut 12, 2005 18:14

załóżmy Mafię Devońską :twisted: :twisted: :twisted:

zawsze chciałem być członkiem mafii 8) (mam nawet pewne WRODZONE predyspozycje 8) 8) 8) )

don Dyzio
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lut 12, 2005 18:16

Goura pisze:
drotka pisze:jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania klubowe :D

ja z Kielc tez moge dojechac :)

drotka pisze:czy możemy założyć ten klub już dzisiaj :?: :wink:

ja tez jestem za :) dzisiejszym dniem :) bo czemu by nie :) To co zapisujemy dzisiejszy dzien jako dzien powstania klubu? Tylko Jowita zaczelas to powiedz jak taki klub sie zaklada :) i co mamy w planie :)

trzeba ustalic zalozenia i to jakie mamy oczekiwania wzgledem klubu :) czy juz macie na mysli cos konkretnego? Znacie jakis inny koci klub taki wzorcowy zeby sobie zajrzal i zobaczyl o co biega?

Ja pozazdrosciłam burmom, które mają swój klub, chociaż tam są zrzeszeni raczej hodowcy. Devony sa generalnie mało znaną rasą, marzy mi sie więc nie tylko wymiana doświadczeń między wlaścicielami, ale tez niesienie kaganka oświaty :) Tez nie mam doświadczenia w zakladaniu klubów :), ale myślę, że burza mózgów cos na to poradzi. Pogadam w poniedzialek z koleżanką, która ma doświadczenie w prowadzeniu stron internetowych, bo własna stronka byłaby super.
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Sob lut 12, 2005 18:18

drotka pisze:załóżmy Mafię Devońską :twisted: :twisted: :twisted:

zawsze chciałem być członkiem mafii 8) (mam nawet pewne WRODZONE predyspozycje 8) 8) 8) )

don Dyzio

capo di tutti capi? :twisted:
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Post » Sob lut 12, 2005 18:19

Trop pisze:mój Malutek się kłania :D

Czandrika mowi mrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuu do Malutka ( ona to komputerowa maniaczka jak siedze przy kompie to wlazi na moje kolana lezy i spi czasami tylko zerknie na forum i mowi mrrrrrrrrrrrruuuuuu )

no a jakby cos to do Krakowa tez mozemy przyjechac :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Zlociutki

Post » Sob lut 12, 2005 18:22

Goura pisze:
Trop pisze:mój Malutek się kłania :D

Czandrika mowi mrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuu do Malutka ( ona to komputerowa maniaczka jak siedze przy kompie to wlazi na moje kolana lezy i spi czasami tylko zerknie na forum i mowi mrrrrrrrrrrrruuuuuu )

no a jakby cos to do Krakowa tez mozemy przyjechac :)

Jaka grzeczna dziewczynka :) Moje potwory na widok włączonego kompa wszczynają zgodnie awanturę i zaczynają kicać po klawiaturze, siadać przed monitorem itp. - czyli mówić: zostaw to i lepiej sie z nami pobaw... dzisiaj dostały nową fantastyczną zabawkę:"wędkę" z piórkami, więc się zmachały i spią, a ja chyłkiem kończe artykuł i piszę posty... :)
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

[poprzednia][następna]