Ja wprawdzie nie z Poznania ale Dusia juz tak dlugo jest w Poznaniu, ze mysle, ze tez mam prawo sie wtracic:)
Polki sa fajne ale nie najlepsze

Koty lubia troche intymnosci. Na moj gust i doswiadczenie w "pracy" z piwnicznymi koty lubia pudla albo legowiska klesle. Ze zdjecia widac, ze na polkach sa atlasowe koldry. Wydaje mi sie, ze to nie jest mile i cieple. poza tym taka duza koldre trudno utrzymac w czystosci. Ja wiem, ze to sie wyrzuca, a poz tym jak nie ma nic innego to lepsza koldra.
Wydaje mi sie, ze dobrze byloby chociaz poprzedzielac troche te polki. popatrzcie na swoje koty. W kazdym razie moje chca miec zawsze cos z tylu i z bokow.
Mam takie zdjecie legowisk w amerykanskim sklepie. Zeskanuje i podesle. To wlasciwie taki hamak ale w tym mozna sie troche zaglebic. A jesli tam jest 40 kotow to to jest tylko 4 razy wiecej niz moich w piwnicy:))
U mnie w domu bardzo dobrze sprawdza sie legowisko bardzo wysoko pod sufitem. Wchodza tam po takiej drabince - schodach. Oddam wszystkie przemyslenia przy konstrukcji tegoz:))
Bo ja jestem pomyslowy dobromir:))
I jeszcze jedno - u mnie fajnie sie sprawdza polar na legowiskach. Trzebaby poszukac moze jakiejs szwalni z polara i dopasc resztki.
Przepraszam, ze sie wtracam i wymadrzam