Powiększone węzły krezkowe czy to zawsze chłoniak?Chudnięcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 29, 2025 17:29 Re: Powiększone węzły krezkowe czy to zawsze chłoniak?Chudni

mziel52 pisze:Być może na starość zmniejszyła mu się masa mięśniowa. Ja mam kotkę, która ważyła ponad 7 kg, co nie było zdrowe. W ciągu ok. 2 lat spadła do 4,5. Mniej je, miało to związek z zębami. Teraz pilnuję, żeby nie spadała więcej. Ma 14 lat.

Wiem, że na starość koty mogą chudnąć, ale kot rodziców zleciał te prawie 1,5kg w jakieś 4-5 miesięcy, wydaje mi się, że to szybko. W styczniu na pewno ważył jeszcze swoją pełną wagę bo byli z nim wtedy też na przeglądzie.
Szukam wszelkich możliwości co możemy jeszcze zrobić, ale tak żeby nie narażać kota na stres przy okazji. To jest ich ukochany kot, bardzo się o niego martwią. Podpowiem im jeszcze o tym badaniu kału.
Wet ich nastraszył tym chłoniakiem, właściwie nie podał żadnych innych opcji co to ewentualnie może być innego.

celka9999

Od: Śro mar 09, 2011 23:04

Post » Pon wrz 29, 2025 18:46 Re: Powiększone węzły krezkowe czy to zawsze chłoniak?Chudni

NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

[poprzednia]