Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
asigo pisze:Dzięki mir.ka już namierzyłam czitke i będę do niej pisać...
Jednak to podWrocław czyli Siechnice
Patmol pisze:trzeba żeby ktoś poszedł z forum/ znajdź sobie kogoś kto ma wpisany Wrocław i napisz do niego pw z prośbą o wizytę pa/ najwyżej cię odesle do kogos innego -bo Wrocław duzy
np tutaj jest osoba z Wrocławia profile.php?u=109961 Senanta/ wypowiada się na wątkach -czyli jest aktywna
wystarczy wejśc na jakiś aktywny wątek i popatrzeć kto ma jakie miasto, ile postów, i czy pisze z sensemi poszukać Wrocławia
ja tak szukałam osoby z Krakowa. Napisałam do jednej/ znalazłam sobie po prostu na forum taką która miała Krakow wpisany i pisała z sensem. a ona mnie odesłała do kogoś innego, kto tez był obeznany w kotach, a mieszkał bliżej nowego domu
dopisz w tytule chociaż dzielnicę Wrocławia -to może szybciej ktoś się odezwie/ ewentualnie dużą ulicę w poblizu
zapowiedziałam że potrzebuję jej adres żeby wysłać kogoś na rozmowę i ona ten adres podała więc niejako się zgodziła.Silverblue pisze:A pani wyraziła zgodę na wizytę p.a?
Też tak wolę.Katarzynka01 pisze:Mnie się zdarzało wracać z kotem po kilkaset kilometrów (w sumie), ale też zawsze sama woziłam. Niezależnie od pa. Przynajmniej wiedziałam czy w ogóle jest sens jechać
Muszę ją bardziej przycisnąć bo mi nie odpowiedziała na wszystkie pytania w mailu.Silverblue pisze:Z jednej strony może chciała Wam ułatwić przyjeżdżając po kota, a z drugiej troszkę tak jakby nie chciała żebyście przyjechali Wy. A tak z rozmowy to coś tam o kotach wie, tzn te mniej fajne rzeczy, że koty mogą siać zniszczenie, miauczeć, drapać meble itd itp
a masz z nią kontakt?mir.ka pisze:
znam jedną osobę z Siechnic, mieszka u niej mój jeden tymczasek, ale ona już nie bywa na forum
izka53 pisze:Patmol pisze:trzeba żeby ktoś poszedł z forum/ znajdź sobie kogoś kto ma wpisany Wrocław i napisz do niego pw z prośbą o wizytę pa/ najwyżej cię odesle do kogos innego -bo Wrocław duzy
np tutaj jest osoba z Wrocławia profile.php?u=109961 Senanta/ wypowiada się na wątkach -czyli jest aktywna
wystarczy wejśc na jakiś aktywny wątek i popatrzeć kto ma jakie miasto, ile postów, i czy pisze z sensemi poszukać Wrocławia
ja tak szukałam osoby z Krakowa. Napisałam do jednej/ znalazłam sobie po prostu na forum taką która miała Krakow wpisany i pisała z sensem. a ona mnie odesłała do kogoś innego, kto tez był obeznany w kotach, a mieszkał bliżej nowego domu
dopisz w tytule chociaż dzielnicę Wrocławia -to może szybciej ktoś się odezwie/ ewentualnie dużą ulicę w poblizu
Patmol - to nie jest takie proste. Ja też jestem aktywna na forum, ale nie jestem aktywna fizycznie. Robiłam kiedyś PA w Poznaniu, ale teraz już bym nie zrobiła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 95 gości