Katarzynka01 pisze:karola7 pisze:Wiesz co... no teraz już się kompletnie załamałam. I tak naprawdę zostałam bez leczenia. W Benevecie już nie wiedzą co robić, a poza tym idą na urlop, do nich chodziłam z Lolą najdłużej. Gierulski też został mi polecony, nie mogę się przyczepić bo dobrze nas potraktował - Lola jest kotem problemowym, ciężkim przy badaniach, ale zrobili wszystko, usg bardzo dokładne na bieżąco omawiał co widzi. On zalecił biopsję cienkoigłową, nie chcą jej usypiać, ale po tym co napisałaś... Dr Balceraka nie znam.
Nie, nie załamuj się, szukaj po prostu innych opcji.
Dr Charmas przez wiele lat pracował w Asie i stamtąd poszedł na swoje. Moim zdaniem nie wyszło mu to na dobre bo przestał walczyć o pozycję w zespole. I jakoś odnoszę wrażenie, że przestał się rozwijaćJeszcze ta kwestia urlopów, gdy mają urlop, a leczysz kota u nich, zostajesz w d...
Ja znam Balceraka od wielu lat i mam do niego zaufanie. Dlatego go polecam. Jest po prostu mądrym lekarzem, jego diagnozy są trafne i nigdy nie spotkałam się z sytuacją zlecania badań dla samych badań, albo "przeciągania" w przypadku beznadziejnym (co niestety, o czym z przykrością, Charmasowi się zdarza). Warto się z nim skonsultować.
A tak na marginesie, co do diety - indyk to bardzo dobra opcja.
Dobrze, dzięki, zadzwonię tam zaraz. Czy myślisz, że mogę iść najpierw na samą konsultację tylko z wynikami?