kuwetkowanie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 24, 2025 17:17 Re: kuwetkowanie

Senanta pisze:
haaszek pisze:
Senanta pisze:Wyważacie otwarte drzwi. Kupiłam kuwetę do której wchodzi się od góry, która ma pokrywę z ażurowymi otworkami przy otworze włażenia i kicia przy okazji otrzepuje łapki ze żwirku. Polecam, sprawdza się od wielu lat.

Nie każdy kot do takiej wejdzie. Córki miały, musiały obie zdjąć, bo koty zaczęły sikać poza kuwetą.

Oczywiście mam też drugą kuwetę, która jest kryta i kotki korzystają z tej która im pasuje. Nie oczekuję, ze 17-sto letnia będzie wchodzić do wysokiej ale obie kotki mają wybór.

Ale tu w wątku chodzi o kota, który załatwia (i sika) się poza krytą kuwetą, bo wystawia tyłek :) Poza każdą kuwetą.
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

Post » Pt sty 24, 2025 17:31 Re: kuwetkowanie

Nie wiem, czy nie przetestowalabym duzego, plytkiego pudla, takie cos:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... U&usqp=CAU
wylozone podkladem i ze zwirkiem.
Kocica zachwycona powierzchnia do przekopywania, brak wysokiej scianki, wiec nie bylo sensu sikac w gore.
Generalnie, metoda prob i bledow do skutku.

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Pt sty 24, 2025 18:32 Re: kuwetkowanie

Żądam postawienia Andrzeja Dudy w stan oskarżenia zgodnie z Konstytucją Rzeczypospolitej Polskiej Art. 145. ustęp 2.

Senanta

Od: Nie paź 20, 2019 20:15

Post » Sob sty 25, 2025 10:13 Re: kuwetkowanie

Senanta pisze:Ja mówiłam o takiej kuwecie https://www.zooplus.pl/shop/koty/kuwety ... 81e1b2cbf8

Tak, właśnie taką kuwetę koty oprotestowały, nie chciały przez dziurę wchodzić i wychodzić. I pewno dach nad głową im przeszkadzał.
Nasze wątki:Czarno Widzę i Szarość nie radość, a tu nas zobaczysz #cats.on_tour

Obrazek

haaszek

Od: Pt cze 23, 2006 18:43

[poprzednia]