Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kafryn pisze:Yocia, koteczka nie wykazywała dotąd żadnych problemów zdrowotnych. Wiem, że chociażby profilaktycznie należałoby ją przebadać, ale jak pomyślę o tym jaka będzie draka to aż mi słabo.
Plus nasz wet raczej nie jest fanem takich dzikusków i to dokłada jeszcze stresu nam wszystkim![]()
Kafryn pisze:Zęby zdrowe i mocne wnioskując po gryzieniu jedzenia i naszych rąk.
Kotka biega w czasie zabaw, skacze, sama się tego domaga, nic nie wymuszamy. Jest bardzo aktywna.
jolabuk5 pisze:Może miamor cat snack w wersji odkłaczającej? Niektóre moje koty mają po nim wyraźnie luźniejszą kupkę.
Sierra pisze:Kolejna rada - strzel sobie 50 ml koniaczku... Twój stres tylko denerwuje kota, trzeba się wyluzować
jolabuk5 pisze:To trzymam kciuki, zeby Pani Doktor sobie poradziła z pacjentką i z diagnozą!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kafryn pisze:
Nie do końca wiem jak zamieścić tutaj zdjęcia, ale tak na szybko podaję wymiary kuwet:
łazienkowa: długość 46 cm, szerokość 37 cm, głębokość 11cm
dodatkowa: długość 50 cm, szerokość 37 cm, głębokość 14cm
Sierra pisze:Jako kuwety szczerze polecam plastikowe boksy, w ysku, Ikea czy innym Praktikerze powinny być. Wejście można wyciągnąć gorącym nożem
Mysia pisze:Sierra pisze:Jako kuwety szczerze polecam plastikowe boksy, w ysku, Ikea czy innym Praktikerze powinny być. Wejście można wyciągnąć gorącym nożem
Jestem za! IKEA ma też tego typu pojemniki https://www.ikea.com/pl/pl/p/samla-pude ... -00130129/ - są bardzo duże i również świetnie sprawdzają się jako kuwety
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości