bardzo prosimy o pomoc w rozklejaniu ogłoszeń!!! te są ciągle zrywane i trzeba je na bieżąco naklejać

Arsnova jest w stanie kontrolować tylko część osiedla, a ważne żeby info o Sisi dotarła gdzie się da... do jak największej liczby osób - to bardzo ważne i bardzo prosimy o pomoc.
Sisi od 28 października jest poza domem

nie wiadomo gdzie:(
Niestety w okolicy pojawia się też inna trikolorka - Arsnova poszła sprawdzić informacje od chłopca i faktycznie, pokazała się kotka, ale inna...nie Sisi

Nie wiemy co to za kot, martwi nas że to może w tej sprawie ludzie dzownili do Arsnovy. Ja po cichu ale bardzo mocno liczyłam że to informacje o Sisi. Nie wiemy co teraz zrobić - pojawienie się bądź bytowanie a tej okolicy innej trikolorki powoduje trochę zamieszania.
Same nie wiemy co zrobić...
pomyślałyśmy o odłowieniu tej trikolorki - tylko nie wiem gdzie by ją umieścić. Jesli to czyjaś kotka to może ktoś zacznie szukać i wtedy się mu kicię odda a jesli bezdomna to może być choć sprawdzić czy wysterylizowana...no tylko gdzie ją przetrzymać żeby nie powodowała informacyjnego zamieszania...