KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogłosze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 02, 2016 16:31 Re: KRAKÓW KURDWANÓW- zaginęła kotka-proszę o pomoc!!!

Mahob wielkie dzięki za tyle istotnych, przydatnych informacji!!!

Ja ciągle pocieszam się właśnie historią Ali- że w końcu się znalazła.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lis 02, 2016 16:49 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Kciuki mocne!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 02, 2016 17:22 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Mahob, dziękuję za rady. Właśnie tak robimy - zaczepiamy, rozwieszamy, prosimy o rozwieszanie ogłoszeń w okolicznych szkołach, żłobkach, siłowniach. Z piwnicami gorzej, bo po pierwsze na całym osiedlu są domofony, a po drugie piwnice są zasadniczo pozamykane. Na nowym ogłoszeniu prosiliśmy o przeglądanie i sprawdzanie piwnic - może ludzie zwrócą uwage.
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro lis 02, 2016 20:05 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Świetnie! Trzymam kciuki cały czas. Pamiętajcie, że szanse odnalezienia Sisi cały czas są duże, więc trzeba cierpliwości i uporu.

Milu - dzięki wielkie za chęć pomocy :) Każda dodatkowa osoba zaangażowana zwiększa szanse kotki.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw lis 03, 2016 9:32 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

UWAGA KURDWANÓW!!! Wczoraj wieczorem dostaliśmy telefon, że kotka o bardzo podobnym rysopisie przemknęła komuś przed autem koło ogrodzenia Domu Spokojnej Jesieni od strony sklepików (ul. Wysłouchów od strony Halszki). Pognaliśmy tam, ale nic nie wytropiliśmy. Może schroniła się na terenie DPJ, będziemy dziś w nocy tam szukać. Ktokolwiek mieszka w pobliżu - prosimy o pomoc!

Arsnova

Post » Pt lis 04, 2016 10:44 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Jak sytuacja? Ja mogę włączyć się w akcję dopiero weekendowo...

Jaszmija smukwijna

Od: Wto sie 19, 2014 13:39

Post » Pt lis 04, 2016 10:48 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Na razie nic, ale dostaliśmy drugi telefon od małego chłopca, który w tej okolicy poczęstowała podobną do naszej kotkę szynką. Dziś w nocy idziemy ze znajomymi na obchód. Jeśli ktoś mieszka w okolicy Wysłouchów 4 i 29 (tam podobna kotka była widziana), prosimy o rozglądanie się. Kicia reaguje na imię

Arsnova

Post » Pt lis 04, 2016 17:15 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Mieszkam w pobliżu. Rozglądałam się za nią wczoraj i dziś, niestety bez rezultatu. Zauważyłam tylko, że na Stojałowskiego poznikały ogłoszenia :evil:
Ktoś może pomyśleć, że sprawa już nieaktualna.

zula06

Od: Nie wrz 21, 2014 16:42

Post » Pt lis 04, 2016 21:40 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Rozwieszamy nowe, ale nie da rady wszędzie… Jeśli ktoś mieszka w pobliżu i mógłby uzupełniać ogłoszenia - bardzo prosimy o pomoc.
Plakat dostepny na FB lub proszę pisać na pv, prześlę mailem: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Arsnova

Post » Nie lis 06, 2016 16:20 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Arsnova pisze:Rozwieszamy nowe, ale nie da rady wszędzie… Jeśli ktoś mieszka w pobliżu i mógłby uzupełniać ogłoszenia - bardzo prosimy o pomoc.
Plakat dostepny na FB lub proszę pisać na pv, prześlę mailem: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

bardzo prosimy o pomoc w rozklejaniu ogłoszeń!!! te są ciągle zrywane i trzeba je na bieżąco naklejać :( Arsnova jest w stanie kontrolować tylko część osiedla, a ważne żeby info o Sisi dotarła gdzie się da... do jak największej liczby osób - to bardzo ważne i bardzo prosimy o pomoc.
Sisi od 28 października jest poza domem :( nie wiadomo gdzie:(
Niestety w okolicy pojawia się też inna trikolorka - Arsnova poszła sprawdzić informacje od chłopca i faktycznie, pokazała się kotka, ale inna...nie Sisi :(

Nie wiemy co to za kot, martwi nas że to może w tej sprawie ludzie dzownili do Arsnovy. Ja po cichu ale bardzo mocno liczyłam że to informacje o Sisi. Nie wiemy co teraz zrobić - pojawienie się bądź bytowanie a tej okolicy innej trikolorki powoduje trochę zamieszania.
Same nie wiemy co zrobić...
pomyślałyśmy o odłowieniu tej trikolorki - tylko nie wiem gdzie by ją umieścić. Jesli to czyjaś kotka to może ktoś zacznie szukać i wtedy się mu kicię odda a jesli bezdomna to może być choć sprawdzić czy wysterylizowana...no tylko gdzie ją przetrzymać żeby nie powodowała informacyjnego zamieszania...
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Pon lis 07, 2016 10:11 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Do mnie na FB odezwała się osoba poszukująca w tym samym rejonie kotki trikolrki wychodzącej - możliwe, że to ta kotka właśnie, którą widziałyście. Dałam znać Arsnova - może wspólnie jakoś będą szukać kotek i jakoś im to ułatwi zadanie.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon lis 07, 2016 10:38 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Mahob, wielka prośba o namiar do tej osoby. Dzięki!

Arsnova

Post » Czw lis 10, 2016 9:20 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

jakieś nowe wiadomości ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt lis 11, 2016 19:38 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Namierzyliśmy trikolorkę urzędującą w okolicy Wysłouchów/Stojałowskiego - mieliśmy w jej sprawie wiele telefonów; niestety to nie Sisi. Tutaj wątek ze zdjęciem: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Arsnova

Post » Pt lis 11, 2016 20:08 Re: KRAKÓW KURDWANÓW zaginęła kotka-pomoc w rozwieszaniu ogł

Czyli to nie jest też ta druga poszukiwana? Nigdzie nie widziałam ogłoszeń, żeby ktoś w pobliżu szukał innej trikolorki, tylko Sisi.
Widziałam taką jeszcze przed zaginięciem Sisi na przy przystanku Stojałowskiego, sprawdzałam wtedy ogłoszenia i nic nie znalazłam.

zula06

Od: Nie wrz 21, 2014 16:42

[poprzednia][następna]