Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:
Kubuś właśnie przyszedł ze dworu i w najlepsze uwalił mi się na kanapie jakby to było JEGO miejsce do spania a nie moje.
Baltimoore pisze:Anna61 pisze:
Kubuś właśnie przyszedł ze dworu i w najlepsze uwalił mi się na kanapie jakby to było JEGO miejsce do spania a nie moje.
Jak to każdy kot potrzebuje swojego człowieka i swojej kanapy
I jakie kocie szczęście jak to znajdzie
Baltimoore pisze:Aniu, mam nadzieję że znajdzie![]()
Przecież nie każdy potrzebuje nakolankowego kotka.
Koty z charakterem i temperamentem, na dodatek czarnesą wspaniałe.
A koty po przejściach- najwspanialsze
Baltimoore pisze:Ale fantastycznie urządzony koci pokój![]()
Baltimoore pisze:Kocham czarnych kocich terrorystów![]()
Mam takiego w domu![]()
Właśnie rano zrzucił nietłukącą się szklankę arcorokową, która rozprysła się na milion malusich kawałeczków.
Chciał zasygnalizować potrzebę wyjścia na dwór
Baltimoore pisze:AniuSzklanka to nawet nie problem, najwyżej mała dziurka w płytkach, ale taki wzór, że nie widać.
Zajączka bardziej szkodaU nas największa strata to śliczne porcelanowe pudełeczko, które mama dostała w prezencie 35lat temu i wypożyczyła mi do dekoracji.
Jeszcze zrzucanych kwiatków szkoda, bo w ceramicznych doniczkach.
Baltazar nie zrzuca w zabawie, tylko z premedytacjąA czasem z ciekawości, jak to będzie leciało.
Stąd u nas prawie nic nie stoi, jak przy 2-letnim dziecku w domuA gość ma z 10 kocich lat, może więcej
Baltimoore pisze:Cóż, taki jest urok mieszkania z kotami![]()
Za to i pomimo tego je kochamy![]()
Baltimoore pisze:Za to Logiś zniecierpliwiony, że cały czas próbuję coś pisać prawą ręką, na której on trzyma głowę (lewa ręka się ewidentnie nie nadaje)
wszedł mi na plecy i próbuje umościć się na głowie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88, Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 780 gości