Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szelmaa pisze:tak mi coś przyszło do głowy..
Albo kota do domu dziecka, żeby dzieci uczyły się miłości..
Albo do więzień - w jednym z więzień skazani hodują owce..
ale chyba znowu mnie fantazja poniosła
Szelmaa pisze:tak mi coś przyszło do głowy..
a czy jest możliwość dogadania się np. z domami opieki społecznej? najlepiej takimi, które maja kawałek podwórka.. bo ja myślę, że staruszkowie chętnie zajęliby się takim zwierzakeim, a dochód przecież jakiś mają..
Albo kota do domu dziecka, żeby dzieci uczyły się miłości..
Albo do więzień - w jednym z więzień skazani hodują owce..
ale chyba znowu mnie fantazja poniosła
smilla pisze:80-letnia (jak rozumiem samotna) kobieta powinna być otoczona opieką społeczną państwa...ale wiadomo jak jest
karunia pisze: [coz, gdyby została tą "opieką otoczona" to wszystkie koty siedziałyby teraz w klatkach schronisku, czesc chora , czesc umierająca a ona pewnie w jakimś koszmarnym domu z wiadomo jaką opieką
zjeździłam pól polski ogladajac domy i szukajac dla kogos miejsca, prywatne i panstwowe - bez komentarza
eve69 pisze:Baska, daj mi adres tej kobiety. Cchialabym wiedziec czy to ta sama ktorej pomagamy.
smilla pisze:eve69 pisze:Baska, daj mi adres tej kobiety. Cchialabym wiedziec czy to ta sama ktorej pomagamy.
Barb podała adres:
Cytuję:"ona mieszka tez na zaspie, na startowej 13"
ElaKW pisze:smilla pisze:eve69 pisze:Baska, daj mi adres tej kobiety. Cchialabym wiedziec czy to ta sama ktorej pomagamy.
Barb podała adres:
To nie jest adres tej 80 staruszki, tylko osoby która jej pomaga.
Z tego co wiem starsza Pani mieszka na Starówce w Gdańsku.
ElaKW pisze:smilla pisze:eve69 pisze:Baska, daj mi adres tej kobiety. Cchialabym wiedziec czy to ta sama ktorej pomagamy.
Barb podała adres:
To nie jest adres tej 80 staruszki, tylko osoby która jej pomaga.
Z tego co wiem starsza Pani mieszka na Starówce w Gdańsku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości