Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotwKratke pisze:basia111 pisze:KociewKratkę, tylko uważaj na rzeczy, które były w Twoim mieszkaniu w czasie choroby Piracika (podczytywałam temat). Pp strasznie się roznosi i to prze dość długi czas a nie wiadomo czy koty Pana Edwarda były szczepione. Może lepiej kupić kilka nowych zabawek. Tak będzie bezpieczniej.
wiem, wiem
budka stoi w piwnicy od dawna (w worku foliowym), a zabawki i inne wynalazki kupię - spokojnie, jestem odpowiedzialnym KotemwKratke
wogóle pomyślałem, że jeśli chodzi o suchą karmę to mogę zdeklarować na stałe comiesięczny zapas karmy
mgj pisze:Zaznaczam sobie. I w wolnej chwili pomyślę co tu wykombinować.
Póki co : mam nieużywane już przez moją kotę okrągłe legowisko (w sumie spała na nim kilka razy-woli jednak łóżko). Lezy i się kurzy. Jak będzie potrzebne-daj znać, to zabiorę do pracy.
Funia pisze:Jakiego wzrostu jest ten Pan? Przydałby się rozmiar butów także.
Asia777 pisze:Ja jeszcze tu na wątku wspomnę o tym numerze konta- dałoby radę dla tych dalej mieszkających?? Muszę sprawdzić jak cenowo wyszłoby wysłanie paczki a pewnie lekka by nie była- choćby puszki same trochę ważą... Może jednak lepiej wysłać kasę a Wy ją mądrze wydacie? Pewnie ktoś kto wysyła się orientuje jak z paczkami i cenami za nie??
kata1977 pisze:Jezeli jeszcze czegoś potrzeba, to chętnie pomogę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954, Google [Bot] i 107 gości