Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pako_mrrr pisze:(...)jakakolwiek kłótnia zakończy się tym że więcej nie będę mogła tam chodzić, a to ostatnia w miarę bliska przychodnia - jak się pokłócę, to w razie (tfuuuu) jakiegoś wypadku, będę jeździć kawał drogi do jakiejś następnej ;///
Pako_mrrr pisze: Dała mi opakowanie sterydów w tabletkach. Pako ma dostawać 1,5 tabletki dziennie, przez dwa tygodnie, potem trochę mniej przez następne dwa tygodnie, a potem jeszcze mniej co 48 godzin przez kolejne dwa tygodnie. Więc kuracja raczej długotrwała. Dałam mu to dziś rano.
Racja, wydzieliłam wątek![]()
alix76
Pako_mrrr pisze:Na zatwardznie o 6:00 rano dałam mu syrop - lactulosum (tak kazała lekarka). Widzę że kupka była, ale mała, więc jeszcze nie przeszło i trzeba patrzeć co dalej.
Mogę zaraz pobiec po ten olej - ale czy to nie będzie za dużo?
Pako_mrrr pisze:Dostał wczoraj tylko jeden zastrzyk z czymś na "M" (jestem debilem i nie zapamiętałam - za dużo tego po prostu ;/////) to chyba przeciwbólowe - bo przecież w nocy łaził, miał siłę broić i tak nie krzyczy - ale boję się że znów zaraz przestanie działać, a ja nie dostałam nic do domu (nie wiem gdzie ja miałam mózg żeby nie zapytać, po prostu ufam jednak lekarzom za bardzo, a teraz sobie myślę że jak mogłam nie poprosić o coś do domu ;/)
Pako_mrrr pisze:Panie mówiły że ten zastrzyk to na stawy i że jak będą wyniki badań z krwi to wtedy zdecydują czy Pako może dostawać takie lekarstwo z tym czymś co było w zastrzyku w syropie, do podawania w domu - czyli na pewno nie dają mu antybiotyku, bo kalici starsza pani dr wykluczyła i koniec kropka ;//
Pako_mrrr pisze:Dobrze że znam kogoś kto dziś tam jedzie (przypadkowe spotkanie) to zadzwonię to Pani dr i zapytam czy mi może coś przekazać dla Paka - bo Paka już nie chcę nigdzie ciągać...
Pako_mrrr pisze:A tak wygląda nasz rekonwalescent - zdjęcie z nocy - Pako na miejscu mojego TŻ - który miał delegację na kanapę w dużym pokoju
http://wstaw.org/w/2XbG/linki/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości