Pani chora na raka-komu cuda-wianki?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 15, 2014 18:00 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Dzięki Lili!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 15, 2014 19:16 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Daga :)
i Makabra :)
piękne!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon wrz 15, 2014 19:36 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Wiedziałam, że Ci się spodoba Daga :lol:
Mnie Makabra tez powaliła, urody wielkiej koteczka! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto wrz 16, 2014 6:59 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Serce mi dzisiaj pękało, gdy przeczytałam na FB wiadomość od Basi, którą napisała, gdy ja juz odpadłam:
Dopóki sił starczy chce by były ze mna.Jesli nie dam juz rady poprosze Was o pomoc wszukaniu domów.Ale może wyjde zkryzysu i choroba da mi kilka lat wprezencie.Chce wierzyc

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 16, 2014 7:09 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

żeby wyszła z kryzysu :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto wrz 16, 2014 9:11 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Kasia podaj mi na PW namiary (nie w tym miesiącu ale coś później skombinujemy, poszturcham też innych ;) ) i jak Basia jest na FB to może by wydarzenie tam zrobić i na Grupę Koty wrzucić, tam jest sporo kociarzy.

EDIT: Może też wypisać rzeczy, które by się Basi przydały (dla niej samej).
Dobrze by było też kogoś z okolicy znaleźć, żeby w razie gorszego samopoczucia mógł Basi pomóc.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto wrz 16, 2014 9:13 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

mam 30 zł jeszcze, jak ktoś coś dorzuci, możemy coś kupić w necie
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto wrz 16, 2014 15:20 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Edytko-napisałam PW!

Gosiu-jessi74-dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: za pieniążki przesłane do Dagi!
Może jeszcze ktoś cos dorzuci, byłoby na następna paczkę?
Ja właśnie nadałam paczkę z jedzeniem dla kotów, z witaminami dla Basi i z powidłami śliwkowymi na miodzie-ledwo dotachałam-ponad 17 kg, dobrze, że mam wózek zakupowy, bo nie doniosłabym za diabła! :strach:
Niestety dla psów nic nie miałam :( , a oddałam kotom swoje zapasy, które też dostałam, Basia teraz wazniejsza niż ja.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 17, 2014 6:06 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Kochani!
Basia zaskoczona maxymalnie!!!!
Paka od czarno-czarni-od Dagmary doszła!!!!
Baaaardzo dziękujemy! :201494 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Lilianaj spotka się z Basią dzisiaj i dowiezie jedzonko osobiście!
Lili sciskam mocno! :1luvu:

Basia nie wierzyła, że dostanie pomoc, tylu ludzi Ją zawiodło w takiej ciężkiej sytuacji :( :( :(
Zawiedli znajomi, ktorych rok rocznie zapraszała do siebie, by razem spędzić kilka we wspólnym gronie, a tu dostała pomoc od ludzi, którzy nawet nie wiedzieli o Jej istnieniu!
Miau i miauowicze po raz kolejny pokazują,że w ciężkiej chwili pomogą!
Dziękuje w imieniu swoim i Basi!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 17, 2014 6:31 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

serce się raduje !

czarno - czarni mają taki dar bezinteresownej pomocy i bardzo wrażliwe serduszko

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro wrz 17, 2014 6:37 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

jessi74 pisze:serce się raduje !

czarno - czarni mają taki dar bezinteresownej pomocy i bardzo wrażliwe serduszko

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
I wszyscy, którzy pomagają, naprawdę jestem ogromnie wdzięczna, sama nie dałabym rady!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 17, 2014 6:47 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

przypomnę, mam te 30 zł i jakby ktoś coś dorzucił, to możemy kupić np. joserę dla psów czy kotów, taką, jak wcześniej kupiłam i pasuje zwierzakom.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 17, 2014 6:51 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

Czy ktoś może sie jeszcze dorzucić?
Może jeszcze mokrego by warto dosłać?
Może coś dla piesów, dogi to wielkie psy....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro wrz 17, 2014 7:22 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

no to czekam, kto jeszcze do skarbonki coś wrzuci. Te "moje" 20 kg psiej karmy dla dogów to faktycznie niewiele.
to wychodzi niedrogo, jeśli byłoby dużo kasy, można kupić lepsze ale póki co tyle mogłam, 50 zł miałam za opiekę nad kotem sąsiadów :) resztę dołożyłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=4577015183
http://allegro.pl/show_item.php?item=4601105968
Napiszę jeszcze coś na blogu
Obrazek

czarno-czarni

Post » Śro wrz 17, 2014 8:56 Re: Pani chora na raka-prośba o karmę dla zwierząt k/Serocka

czarno-czarni pisze:no to czekam, kto jeszcze do skarbonki coś wrzuci.

Daguś wrzucę 50, będzie dla Dagmary i Makabry :ok: Proszę o namiar. Tylko teraz w pracy mam ..ujowy internet napędzany chyba elektrownią wiatrową. Dopiero wieczorem zrobię przelew.

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

[poprzednia][następna]