justyna8585 pisze:Krówek przypomina mi jakoś małą spod basenu (').
Dziękuje za wydarzenie
wszystkie krówki są do siebie podobne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Krówek przypomina mi jakoś małą spod basenu (').
Dziękuje za wydarzenie
allegra pisze:Wydarzenie zrobione, wrzuciłam je już na grupę koty-adopcje. Proszę udostępniajcie dalej:
https://www.facebook.com/events/1477467 ... &source=49
halbina pisze:Marysiu Niezawodna... kto ma miękkie serce, musi mieć...![]()
Wzięłam dwa kociaki ze schronu w Rudzie Śląskiej i obecnie znów mam poza swoją Pomponią stadko kotów: dorosłą, ośmiomiesięcznego, czteromiesięczną, dwa trzymiesięczne i dwumiesięcznego... Piszę po to, żeby podrzucić wątek i żebyś nie czuła się taka osamotniona w przekoceniu...
mar9 pisze:Na pocieszenie powiem, że Paweł już się przełamał, nie syczy, nie warczy. na posiłki przychodzi do kuchni a na rękach pięknie mruczy.
Bez problemu połyka tabletki, to piękny i bardzo grzeczny koci dzieciak, marnuje się u mnie, mógłby w zasadzie już być adoptowany.
Objawy kk są niewielkie, oczka prawie czyste, niedługo będzie go można zaszczepić, ciachnąć i szukać mu kochającego domu.
Podobna sprawa jest z Gawłem, to równie słodki kociak, garnie się do człowieka, taka wielka przylepa. Jego też niedługa czeka szczepienie, kastracja i szukanie stałego domu.
Oba lubią się bawić, nareszcie mogą mieć prawdziwe kociństwo.
To wielka radość patrzeć na te słodkie pysie i najedzone brzusie, śpiące słodko na podusi, fotelu, tudzież innym miękkim miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 55 gości