Dwa robalki...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2014 20:06 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Podnoszę, bo kociaki i znalazcy w sytuacji nie do pozazdroszczenia :( .
:ok: :ok: :ok: za zdrowie maluchów i za zdrówko Plamisia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie sie 17, 2014 20:09 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dzięki, Alienorku.
Znalazcy jak znalazcy, ale kociaki... :(
A za kciuki za Plamisia dziękuję szczególnie, niech mieszkańcy Norki też potrzymają jutro łapki i pazurki :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 17, 2014 20:15 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Będziemy trzymali całą niemałą obsadą norki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A jakbyś potrzebowała to mam nadzieję, że pamiętasz moją ofertę. I nie mów, że Twoja córka nie przeżywa faktu, że kociaki nie mają pewnego DT - bo nie uwierzę.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie sie 17, 2014 20:17 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

:ok: :ok: :ok: :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Nie sie 17, 2014 20:24 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Werciu, za kciuki dziękuję :1luvu: .
Bardzo się przydadzą.

Alienorku, to ja Ci nie odpisałam? :oops:
Wydawało mi się, że tak...no ale ja nie działam sensownie, jak mam chorego kota.
Pamietam, dziękuję :1luvu: .
Bardzo przeżywa...TA córka tak. No niestety, to skóra i charakter zdarty ze mnie, serce odwrotnie proporcjonalne do rozumku :? . I Grześ też jest bardzo wrażliwym chlopakiem, siedzi z tymi maluchami, pyta ciągle o coś, cieszy się, że zjadły. Kurczątko im sam ugotował, przetarł, nakarmił maleńtasy.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 17, 2014 20:48 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

podniosę, tyle tylko mogę :oops:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 17, 2014 20:50 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Odpisałaś, ale jakby było trzeba, to nie ma sprawy :ok: . Bo bardzo Was lubię :1luvu: .

Alienor

Post » Nie sie 17, 2014 20:53 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dzięki, Asiu :1luvu: .
Od Zosika nadal nie mam odpowiedzi, ale dziewczyna jest mega zajęta.
Jutro spróbuję do tego SOS Animals uderzyć, jakoś telefonicznie załatwić im choć wizytę u weta na początek, Grześ obiecał z nimi pojechać. Ale co dalej, to nie wiem....
No przecież nie karzę ich wieźć tych 300 kilometrów do siebie, bo małe i chore :( .

Takoż i my Was lubimy, Alienorku :1luvu: .
Głaski dla futrzaków, szczególne względy dla Księżnej Koto przesyłamy :D .

vip

Post » Nie sie 17, 2014 20:55 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Czasem może warto zaryzykować jak innej opcji nie ma.
Życie nie jest nowelą .
Nie mnie oceniać decyzję. Zawsze są trudne.
Dzieci żal bo jakiś doopek dał plamę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 17, 2014 20:58 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Właśnie przed chwilą dostałam wiadomość od Zosika, że opcja upadła :(

vip

Post » Nie sie 17, 2014 21:06 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Niedobrze .
Al;e potrzymam , niech się coś uda :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A dzieci sie dobrze dobrały :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie sie 17, 2014 21:12 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Cóż...wpisałam się na transportowym, może coś....

Basiu, dzięki za kciuki :1luvu: .
No. Dobrali się jak w korcu, psiamać :? .

vip

Post » Nie sie 17, 2014 21:18 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Dotarłam. Opcja wetki upadła, dziewczyny, które tymczasują mają maluchów po sufit (taki sezon... :roll: )
Został hotelik (opcja tragiczna, bo mega droga).
Myślałam nawet w akcie desperacji o sobie, ale puknęłam się w głowę na otrzeźwienie, bo na dniach ma przyjechać do mnie nieszczepiona koteczka z oczkiem do operowania.
Jeżeli uda Ci się Małgosiu znaleźć jakiś transport do Lublina, a nie byłby bezpośrednio z Częstochowy, to mogę maluchy gdzieś w promieniu 50km podrzucić.
Mogę je też jutro zabrać do weta i odstawić potem do Grzesia.
Tyle mogę... przykro mi, że tylko tyle. :(
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie sie 17, 2014 21:22 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Małgosiu strasznie mi przykro, że nie mogę pomóc :(
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie sie 17, 2014 21:29 Re: CZĘSTOCHOWA, HELP !!!- dwa robalki z przystanku...

Zosiku, dzięki, wiem, że próbowałaś.
Nie mam pojęcia, kiedy uda mi się zadzwonić do lecznicy i umówić na wizytę z wetką...
Czy w grę wchodziłaby jakaś konkretna godzina, kiedy byłabyś dyspozycyjna?
Grześ mieszka kilka kilometrów za Częstochową i nie ukrywam, że gdyby ktoś pomógłby mu zawieźć maluchy do weta, to byłoby super, bo on nie ma transportera :( .

Izuś, dzięki... :1luvu:

vip

[poprzednia][następna]