Krew i śluz w kale. 40 tys białych krwinek. Pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 21, 2014 18:03 Re: Krew i śluz w kale. 40 tys białych krwinek. Pomocy!

Witam
Podłączę się pod temat. Dziś sprzątając kuwetę zauważyłam krew w kale. Kupa normalna, kolor i konsystencja jak zawsze, tylko na wierzchu plama krwi takiej galaretowatej.Kotka ma apetyt, humor jej dopisuje, karma nie była zmieniana, kotka na dwór wychodzi sporadycznie, odrobaczana była 3 miesiące temu. Wet dopiero jutro dostępny, więc nie wiem, czy panikować i jechać do takiego 24, czy spokojnie poczekać do jutra i jechać do naszego. Kotka ma 3 lata, jest wysterylizowana, mam ją od małego, nigdy nie chorowała.

donacja

Od: Śro cze 11, 2008 10:50

Post » Nie wrz 21, 2014 19:04 Re: Krew i śluz w kale. 40 tys białych krwinek. Pomocy!

Czasami niewielka ilość krwi ze śluzem w kale może świadczyć o nietolerancji pokarmowej np. na jakiś składnik karmy.
Problem znika po zmianie diety.
"...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"

http://diakrytyczne.pl/

dzika ruta

Od: Pon mar 17, 2014 12:03

Post » Nie wrz 21, 2014 20:35 Re: Krew i śluz w kale. 40 tys białych krwinek. Pomocy!

dzika ruta pisze:Czasami niewielka ilość krwi ze śluzem w kale może świadczyć o nietolerancji pokarmowej np. na jakiś składnik karmy.
Problem znika po zmianie diety.

Czyli nie panikować. Tak zaczęłam zastanawiać, co mogła zjeść...może psiej karmy? Zostawiłam psią miskę na noc w kuchni.

donacja

Od: Śro cze 11, 2008 10:50

[poprzednia]