2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 14, 2014 16:36 Re: 2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

Ranne info z fb
właśnie miałam telefon od Ani, która wzięła Kreska, lekko nie jest bardzo się martwi o Zetkę bo ona nie odpuszcza podobno wczoraj była niezła akcja wieczorem bo Kresek tez się stawia
szukajmy mu na wszelki wypadek innego domu bo coś kiepsko to widzę :?
dziś zaniosę jej feromony (zostały po Kitku) i zobaczymy, prosiłam żeby im dała kilka dni

i przed chwilą :)

Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, chyba jesteśmy na dobrej drodze , zresztą już nową kuwetę dla Kreska zamówiłam, nie ma odwrotu
.....
Dziękuję nic wielkiego, wczoraj bałam się bardzo ale dzisiaj już widzę, że to się dobrze skończy

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lip 14, 2014 17:05 Re: 2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

Nie jestem pewna, czy Kresek ma białaczkę.Na wszelki wypadek uważałabym chociażby na miski, nie powinny jeść z tych samych, tak na wszelki wypadek.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lip 14, 2014 17:40 Re: 2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

tyle ze dwa testy to potwierdzily.

CatAngel

Post » Pon lip 14, 2014 20:58 Re: 2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

CatAngel pisze:tyle ze dwa testy to potwierdzily.

do 4 miesiąca zycia nie robi się kotom testów Gosia,bo moga być zafałszowane..jesli kotek jest zasmarkany,słaby b.czesto sa dodatnie.Testy PCR sa wiarygodne,paskowe to tylko o kant d...
Nie powinniscie dawac małemu Virbegenu Omega..jest chory,Virbagen ma sens u starszych kotów niz Kresek i silnych...wiem co pisze...
Malemu można podawać teraz np.Scanumune,czy VetoMune i spirulinke,leczyc gila.Można mu podac nawet Roferon rozcieńczony-wzmocni go,nie będzie skutków uboocznych...na pewno sie poprawi zdrowotnie.Po miesiacu podawnia musi byc poprawa...nawet jeśli MA BIAŁACZKĘ.Potem koniecznie Pcr trzeba zrobić...wtedy będziecie wiedzieli na czym stoicie.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 15, 2014 7:29 Re: 2miesi Kotek Kresek z białaczką pojechal do Dt

Kresek jest zdrowy juz kilka dni. Wlasnie Pcr chcemy zrobic. Bo mimo dwoch + z elisa jeden wykrywa antygen. Nadal mam nadzieje ze te dwa testy sa sfalszowane. Ale kiedy jest najlepszy czas?

Dzisiaj rezydentka jest osowiala nie chce jesc i ma biegunke. :-(

Dlatego jednak nadal szukam dla niego Dt

CatAngel

[poprzednia]